Testasimme 6 kulmatuotetta puolestasi – alle parinkympin luottokynä sai täydet pisteet - Tyyli - Ilta-Sanomat

Testasimme 6 kulmatuotetta puolestasi – alle parinkympin luottokynä sai täydet pisteet

MyStyle testasi ajankohtaiset kulmakarvatuotteet.

1.12.2016 18:25

Luksusta karvoille: Divaderme Brow Extender -kuituväri 39 €

Kuituja sisältävät kulmakarvatuotteet valtaavat markkinoita. Divaderme-kuituväri perustuu pieniin ja pehmeisiin kuituihin, jotka kiinnittyvät kulmakarvoihin ja saavat ne näyttämään tuuheilta.

Jännittävä tuote pitää lupauksensa ja korosti kulmia luonnollisesti. Kuituvärillä ei saa aikaiseksi tarkkoja rajoja, joten piirretyn näköisistä kulmakarvoista ei ole huolta.

Käyttö vaatii harjoittelua ja aikaa, joten tämä tuote on varsinkin alkuun kiireettömien aamujen luksusta. Kuituväriä kannattaa levittää tuotteen oman applikaattorin sijaan ohuella viistopäisellä siveltimellä, jotta lopputuloksesta saa mahdollisimman täsmällisen. Luonnollisten ja tuuheiden kulmien metsästäjien ehdoton luottotuote!

Arvosana: 4,5/5

Ei niin tarkalle sutijalle: Masters Colors Eyebrow Sculpting Duo -kulmaväri 26,80 €

Tämä tuote sopii niille, joilla on reilusti karvoja omasta takaa. Geelimäinen väri tarttuu hyvin olemassa oleviin karvoihin, mutta sillä ei saa täytettyä kulmakarvojen aukkoja tai piirrettyä tai muotoiltua kulmille muotoa. Hylsyn toisen pään kirkas geeli sutii karvat paikoilleen hyvin.

Arvosana: 2/5

Suuret odotukset: Elizabeth Arden Beautiful Color -microkulmakynä 25 €

Äskettäin Helsingin Stockmannille rantautunut Elizabeth Arden tuo mieleen laadukkaat tuotteet, mutta ainakin merkin kulmakynä alittaa odotukset. Trendikäs, minikokoinen microkynä on kätevä malli, mutta kynän koostumus on turhan kova, eikä väriä meinaa lähteä ollenkaan. Silti kynä tuntuu kuluvan nopeasti.

Arvosana: 2/5

Testin yllättäjä: IsaDora Perfect Eyebrow Pencil -kulmakynä harjalla 12,90 €

Perinteinen kynä tuntui muihin uusiin ja ihmeellisiin tuotteisiin verrattuna aluksi tylsältä vaihtoehdolta, mutta yllätti tuotteiden uutuusviidakossa positiivisesti. Tuttuun ja turvalliseen peruskynään voi luottaa aina!

Kynän jälki ei ole vahva, joten paljon väriä halutessaan sitä saa painaa voimakkaasti. Toisaalta tällä tuotteella kulmista ei tule vahingossakaan liian tummat. Väri pysyy koko päivän, ja kynän harjaspää on käytännöllinen lisä. Ainut miinus perinteisessä kynässä on sen jatkuva teroittaminen.

Plussaa täydellisestä harmahtavan viileästä sävystä – vink vink blondit ja muut punertavanruskeita kulmia karsastavat.

Arvosana: 4,5/5

Helppo ystävä: Clinique Instant Lift For Brows -kulmakynä 23 €

Cliniquen kynä on astetta suurempi versio ohuesta microkynästä. Ulos rullattava kynä on kätevä ja sai aikaan hyvää jälkeä, vaikka piirtäminen ei ole aivan niin tarkkaa kuin ohuempien kynien kärjillä.

Kulmakarvat näyttävät tämän tuotteen jäljiltä superluonnollisilta. Kynä saa pisteitä toisen pään korostustuotteesta, jolla voi sutia valoa kulmien alle.

Arvosana: 3/5

Mineraalimeikkiä: Reviderm Make-Up Brow Perfector -kulmakynä 19 €

Mineraalimeikkisarja Revidermin kulmakynä on testin suosikki. Kynä on pehmeä, runsaspigmenttinen ja liukuu iholla kevyesti. Jälki on sopivan tarkka, värisävy hyvä ja lopputulos luonnollinen ja koko päivän kestävä.

Plussaa tuote saa myös hauskasti korkin sisään piilotetusta kulmaharjasta.

Arvosana: 5/5

Kuvat: valmistajat

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?