Ne hajoavat, kutittavat ja jämähtävät haaroihin – 5 ratkaisua liian yleisiin sukkahousupulmiin

Ne hajoavat, kutittavat eivätkä nouse tarpeeksi ylös. Nyt se kaikki loppuu! Lue, miten pääset sukkahousupulmista.

24.11.2016 11:12

1. Sukkahousut hajoavat ihan liian nopeasti.

Sukkahousut kannattaa pukea jalkaan varovasti yksi sukkaosa kerrallaan. Käytä käsineitä, jos ihosi on karhea ja kynnet ovat pitkät. Älä kisko ohuesta sukkaosasta. Housuosa on tukevampaa neulosta, joka kestää pientä vetämistä.

Osta aina vahvikkeelliset sukkahousut – niistä silmäpako ei lähde juoksemaan. Pese sukkahousut joka käytön jälkeen käsin tai koneessa pesupussissa. Varo huuhteluainetta: se poistaa sukista elastaanin eli joustavuuden.

2. Sukkahousut tuntuvat ahdistavilta ja kuumilta.

Kokeile sukkahousuja, joissa on käytetty erikoismenetelmin kudottua löyhäkierteistä lankaa. Tällöin sukkahousut eivät aktivoi verenkiertoa, joten ne tuntuvat viileiltä.

3. Sukkahousut kutittavat ja pistelevät.

Pistely johtuu kumimaisesta, päällystämättömästä lycrasta, jota käytetään halvoissa sukkahousuissa. Ne myös menevät helposti rikki. Suosi kalliimpia laatuja, joissa lycra on päällystetty kahteen kertaan polyamidilla. Niissä on silkkimäinen tuntu.

4. Sukkahousut kuivattavat ihoa ja saavat sen hilseilemään.

Esimerkiksi Amarin ja Norlynin Skin Care -sarjaan on lisätty ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Kasviuute on piilotettu näkymättömiin mikrokapseleihin. Hoitava vaikutus kestää yhdeksän pesukertaa.

5. Sukkahousujen haaraosa jää liian alas.

Pitkän naisen kannattaa kokeilla 3D-sukkahousuja, jotka joustavat myös pituussuunnassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?