Uusi huulipunan hittisävy – sopii sinullekin, vaikket innostuisi ruskeasta

Jos ruskea väri ei nappaa, tilanne paranee heti ripauksella pinkkiä.

Tosi-tv-julkkis Kylie Jenner suosii rusehtavia huulipunasävyjä.

10.11.2016 20:34

Ruskea huulipuna on ollut suosiossa jo pitkään, mutta kaikki eivät siitä innostu.

Maanläheisten huulipunasävyjen trendiin on silti mahdollista päästä mukaan. Kannattaa valita sävy, jossa ruskeaan sekoittuu viileitä pinkin sävyjä: malva. Sävyvaihtoehtoja löytyy harmahtavammasta enemmän rusehtavaan, ja vertailemalla löytyy niistä omaan tyyliin sopivin.

Näyttävän huulipunasävyn pariksi riittää kevyt meikki – etenkin poskipuna kannattaa pitää neutraalina, jotta se ei riitele huulimeikin kanssa.

Kauneusvloggaaja Kathleenlights esittelee harmahtavaa malvansävyä Instagram-kuvassaan. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

@Bitebeauty #TheAmuseBouche Lipstick in Thistle is the perfect gray mauve! I'm in love! So different! You can get it at @sephora #bitebeauty Kuva, jonka kathleenlights (@kathleenlights) julkaisi 24. 06ta 2016 klo 7.48 PDT

Tubettaja Melissa Alatorren versio trendihuulipunasta on aavistuksen tummempi ja ruskeampi. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eyes @doseofcolors Frozen {silver} lips @doseofcolors Desert Sands 💋 Sorry for the lack of posts! Been a crazyyyy week, back I normal soon! Ps. Who's going to GEN BEAUTY???!📍 --- #doseofcolors #eyedealduo #mua #motd #fotd #vegas_nay #hudabeauty #wakeupandmakeup Kuva, jonka Melissa Alatorre💃 (@alatorreee) julkaisi 28. 01ta 2016 klo 21.23 PST

Helpoin sävy on sellainen, jossa on enemmän pinkkiä ja vähemmän ruskeaa. Youtuben meikkiguru Mariah Leonard näyttää mallia. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Have you seen my latest tutorial? It's a quick 10-minute look featuring only my ride or die products—the link is in my bio! Here, I'm wearing @jouercosmetics Melon liquid lipstick + @meltcosmetics Rust Stack on my eyes. Kuva, jonka Mariah Leonard (@thegalsguide) julkaisi 28. 08ta 2016 klo 8.37 PDT

Lue myös:

6 vinkkiä: näin saat meikkisi näyttämään ammattilaisen tekemältä

Näin valitset sävyihisi sopivan huulipunan

7 kauneustuotetta, joita ilman pärjäät aivan hyvin

Vloggaajien suosikki: miestenosaston halpa yllätystuote saa meikin kestämään

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?