MyStyle listaa: 5 + 1 viime hetken isänpäivälahjaa - Tyyli - Ilta-Sanomat

MyStyle listaa: 5 + 1 viime hetken isänpäivälahjaa

Isänpäivä on täydellinen hetki hemmotella myös miestä kosmetiikalla – tai supersöpöillä boksereilla.

9.11.2016 16:03

Isänpäivää vietetään tulevana sunnuntaina. Jos lahjan hankkiminen takkuaa, nappaa talteen nämä vinkit.

1. Parranhoito

Näkyykö viime vuosien partatrendi teidänkin perheessänne, tai onko isä ajanut partaa niin pitkään kuin muistat? Kosmetiikkatuotteet eivät välttämättä vieläkään kuulu kaikkien miesten arkeen, mutta kullanarvoisesta parrastaan moni haluaa pitää huolta.

Esimerkiksi miesten kosmetiikkamerkki Bulldogilta löytyykin kokonainen partasarja, johon kuuluu parranajoa helpottavia voiteita ja geelejä sekä partaöljy. Näistä saattaa innostua isä jos toinenkin.

Bulldog Original Shave Cream -parranajovoide 8,90 € ja Beard Oil -partaöljy 14,50 €, mm. Stockmann.­

2. Hiustenmuotoilu

Vähänkin pidempihiuksisille isukeille voi harkita myös hiustenmuotoilutuotteita. Kotimaiselta Biozellilta löytyvät esimerkiksi tyylikkäät hiusvaha ja -geeli.

Biozell Professional Men Bulletproof Super Hold Gel 7,50 € ja Maximum Hold Wax 7,50 €.­

3. Suihkutuote

Kaikki samassa paketissa -mentaliteetti tuntuu olevan monen miehen mieleen, joten sekä sampooksi että suihkusaippuaksi tarkoitettu pesuainepullo on mitä luultavimmin kelpo lisä kylpyhuoneeseen.

[3D]MEN Hair & Body -sampoo 12,90 €.­

4. Hiukset ja parta kuosiin

Moni mies on kuuleman mukaan mieltynyt kylppärin hyllyllä makaavan Tangle Teezer -kulttiharjan pinkkiin perusversioon, jota lainataan muka huomaamattomasti ja salaa.

Merkki tarjoaa kuitenkin myös miehille oman takkuharjaversionsa. Ikioma hius- ja partaharja voi olla hymyä aiheuttava isänpäiväyllätys.

Tangle Teezer Groomer 21 €.­

5. Luksusta ihonhoitoon

Yon-Ka-sarjan ihonhoitotuotteet ovat varsinaista luksusta: jokaisesta tuotteesta löytyy erilaisia vaikuttavia ainesosia, kuten lakritsia, limen eteeristä öljyä, kurpitsansiemenöljyä, greippiuutetta, sypressinkäpyä ja kalliokieloa.

Sarja sopii lahjaksi siis hieman vaativampaan makuun. Ja vaikka tuotteet onkin suunniteltu paksummalle ja päivittäisen parranajon rasittamalle iholle, saattaa olla, että näillä purkeilla käy välillä myös lahjan antajan käsi.

Yon-Ka for Men Foam Gel -puhdistusgeeli 30 €, Nutri-Cream-voide 46 € ja Under Eye Gel -silmänympärysgeeli 45 €, valtuutetuista Yon-Ka-hoitoloista kautta maan.­

+ 1. Perinteiset bokserit uudella tvistillä

Bokserit ovat yksi perinteisimmistä lahjoista, mutta se ei tarkoita, että ne olisivat tylsä vaihtoehto – varsinkaan, kun nyt niissä seikkailevat Muumit.

Kaupunkikalsarit Oy:n uudet muumibokserit on lanseerattu tässä kuussa. Mustavalkoiset, alkuperäisillä piirroksilla kuvitetut bokserit ovat tyylikäs mutta humoristinen lisä isän asukokonaisuuksien alle.

Muumipappa ja Haisuli (Freedom) -bokserit 24,90 €, myyntipaikat lueteltuna osoitteessa muumiboxerit.fi.­

Haisuli (Stinky) -bokserit 24,90 €.­

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?