MyStyle, uusi muoti- ja kauneussivusto avautui! Löydä tyylit, ideat, inspiraatiot ja kikat

MyStyle kertoo uusimmat muodin ja kauneuden trendit, ajankohtaiset ilmiöt, parhaat ihon- ja hiustenhoitovinkit sekä shoppailuideat.

3.11.2016 16:01

MyStyle ratkaisee pukeutumis- ja meikkauspulmat ja antaa kauden ihanimmat ja kutkuttavimmat ostosvinkit ja shoppailu-unelmat. Lisäksi kerromme muodin ja kauneuden kiehtovat trendit, valloittavat villitykset ja innostavimmat ilmiöt. Ja tietenkin julkaisemme juttuja kiinnostavista ihmisistä.

– Otamme tyyliasiat vakavasti, mutta emme halua olla ryppyotsaisia ja vakavia, kehityspäällikkö ja Ilta-Sanomien lifestyle-toimituksesta vastaava Niina Viitanen Ilta-Sanomista kertoo.

MyStyle vinkkaa, suosittelee, inspiroi, yllättää ja tekee vertailuja puolestasi. Kerromme, miten näyttää mahdollisimman hyvältä pienellä budjetilla, mutta esittelemme myös luksusmuodin ja -kosmetiikan tulokkaat sekä uudet ja vanhat klassikot.

MyStyle korvaa Ilta-Sanomien Muoti&Kauneus-osion. Saitilla on uusi, oma ilme ja yhteisesti tuotetut sisällöt Sanoman parhaista brändeistä. Sivuston juttuja tekevät yhteistyössä Ilta-Sanomat, Me Naiset, Gloria, Cosmopolitan ja Kodin Kuvalehti. Palvelu on suunniteltu etenkin mobiiliin.

– Brändeillä on vahva osaaminen ja asiantuntemus muodista, kauneudesta ja ihonhoidosta. MyStylestä löytyykin aina kiinnostavaa, monipuolista ja hyödyllistä sisältöä kaikenikäisille naisille, Me Naisten päätoimittaja Iina Artima-Kyrki ynnää.

MyStylen julkaisun yhteydessä päivitettiin myös muiden Ilta-Sanomien lifestyle-osioiden ulkoasu sekä sivustolla että Android- ja Windows-puhelimien sovelluksissa, ja iOS-puhelimien sovellusta kehitetään parhaillaan. Uudistetut osastot ovat Perhe, Lemmikit, Hyvä olo, Asuminen, Matkat ja Ruokala.

Katso jutun pääkuvasta MyStylen esittelyvideo!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?