Halpisvoiteen testivoitto räjäytti kysynnän – Lidlin hyllyt tyhjinä - Tyyli - Ilta-Sanomat

Halpisvoiteen testivoitto räjäytti kysynnän – Lidlin hyllyt tyhjinä

Lidlin kolmen euron kasvovoide voitti Kuluttaja-lehden testivertailun. Uutta erää joutuu odottamaan pari viikkoa.

Kuvituskuva.

1.11.2016 20:16

Ilta-Sanomat uutisoi viime viikolla Lidlin kasvovoiteen testimenestyksestä. Kolmen euron Cien Aqua Moisturizing Cream voitti Kuluttaja-lehden kasvovoidevertailun ja ohitti vertailussa kalliimmat merkkituotteet.

Testimenestys on saanut kuluttajat sankoin joukoin liikkeelle. Kysyntä on ollut niin kovaa, että tuote on myyty lähes loppuun. Cien kasvovoidetta löytyy tällä hetkellä vain satunnaisista myymälöistä.

– Kasvovoiteen kysyntä ylitti tarjonnan, jonka vuoksi meillä on ollut toimitusvaikeuksia kyseisen tuotteen kohdalla, kommentoi Lidlin viestintäassistentti Katja Kuikka.

Lidlin voiteet ovat menestyneet kuluttajavertailuissa ennenkin. Kaksi vuotta sitten Lidlin Cien Q10 ryppyvoide voitti sekä espanjalaisen että tanskalaisen kuluttajavertailun. Kun tieto testimenestyksestä levisi Suomeen, voide myytiin Etelä-Suomessa viikossa loppuun. Myös muualla Suomessa sen myynti kolminkertaistui.

Tuoreimmassa Kuluttaja-lehden testissä menestyneen Cien Aqua -voiteen kysyntä yllätti Lidlin siinä määrin, että hyllyt ovat kasvovoiteen osalta toistaiseksi tyhjänä.

– Testimenestys ja sen uutisointi johtivat siihen, että tällä hetkellä Cien-kasvovoide on myymälöistämme väliaikaisesti loppu, Kuikka sanoo.

Voiteen loppumista on ihmetelty myös sosiaalisessa mediassa. Asiakkaat joutuvat kuitenkin malttamaan mielensä vielä vähän aikaa. Kuikan mukaan hittivoidetta on odotettavissa myymälöihin parin viikon päästä.

Sillä välin voit katsastaa muut testeissä menestyneet edulliset voiteet aiemmista jutuistamme täällä ja täällä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?