Tyylivinkit ysärileffan blondeilta – 4 villitystä, jotka ovat taas pinnalla

Monet vuoden 1997 Blondit luokkakokouksessa -elokuvan vaatteista ja asusteista voi vetää päälleen jälleen tänä päivänä.

Lisa Kudrow ja Mira Sorvino tähdittivät Blondit luokkakokouksessa -elokuvaa vuonna 1997.

29.10.2016 9:11

Näyttelijät Lisa Kudrow ja Mira Sorvino muistetaan Romy and Michele's High School Reunion eli Blondit luokkakokouksessa -elokuvasta (1997) erityisesti övereistä asuistaan. Nyt, kun ysärivillitys vain vahvistuu vahvistumistaan, Romyn ja Michelen räväkästä tyylistä voi ottaa monessakin kohtaa mallia.

Who What Wear vinkkaa, mitkä elementit voi nyt yhdistää omiinkin asuihin.

1. Muoviset aurinkolasit

Aurinkolasit saavat olla nyt selkeästi muovisen näköiset, värikkäät ja tuhdit. Romyn ja Michelen aurinkolaseista ovat ottaneet mallia esimerkiksi tämän syksyn muotiviikkojen näytösvieraat.

Syksyn muotiviikoilla nähtiin jykevät pinkit aurinkolasit.

2. Lyhyet ja söpöt mekot

Yksi elokuvan ikonisimmista tyyleistä on vaaleanpunainen ja vaaleansininen pikkumekkolook. Elokuvan barbimaiset asut näyttävät ensisilmäyksellä edelleen melko järkyttäviltä, mutta tarkemmin mietittynä myös etäisen tutuilta. Ja tosiaan, Kylie Jennerhän muistutti syksyn muotiviikoilla aivan Romya ja Micheleä.

Kylie Jenner vaaleansinisessä mekossaan New Yorkin muotiviikoilla.

3. Platform-sandaalit

Leffa vilisee platform-sandaaleja, ja niitä näkyy nyt myös muotivaikuttajien jaloissa. Muun muassa tyylibloggaaja ja malli Chiara Ferragni sujautti syksyn muotiviikoilla jalkaansa tummanpunaiset korokepohjasandaletit.

Chiara Ferragni.

4. Timantti-chokerit

Chokerit eli kaulanauhat ovat tehneet massiivisen paluun viimeisen vuoden aikana. Myös ysärileffassa nähtyjä timantti-chokereita on kimaltanut viime aikoina monen julkkiksen kaulalla, kuten Gigi Hadidilla ja Kim Kardashianilla. Etenkin talven juhlakautta kohden niitä on ilmestynyt myös ketjuliikkeiden koruvalikoimiin.

Malli Gigi Hadid asusti gaalalookinsa timantti-chokerilla viime kesänä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?