Video: luo halloween-illan upein meikki – pärjäät oman meikkipussisi tuotteilla - Tyyli - Ilta-Sanomat

Video: luo halloween-illan upein meikki – pärjäät oman meikkipussisi tuotteilla

Halloween lähestyy, joten juhlaillan asua kannattaa alkaa miettiä viimeistään nyt. Tämä meikkivinkki on juuri sopivan kauhistuttava mutta helppo toteuttaa.

26.10.2016 16:23

Ilta-Sanomien kauneustoimittaja kävi viikonlopun I love me -messuilla inspiroitumassa halloween-meikkityyleistä Nyxin meikkipisteellä. Halloween- ja naamiaismeikeissä saa käyttää meikkitaiteilija Ida Ekmanin mukaan mielikuvitusta, ja meikeillä saa leikkiä vapaasti.

Videolla opastettava halloween-meikki syntyi seitsemällä tavallisella värikosmetiikkatuotteella: meikkivoiteella, peitevoiteella, puuterilla, contour-paletilla, luomivärillä, huulipunalla ja valkoisella nestemäisellä eyelinerilla. Naamiaisjuhlia varten ei siis tarvitse ostaa isoa kasaa uusia tuotteita, vaan käyttää tuttuja meikkejä uudella tavalla – esimerkiksi ripset ja kulmat sudittiinkin tässä lookissa nestemäisellä eyelinerilla.

Alla olevissa kuvissa näet pääkallosta inspiroituneen meikkilookin lopputuloksen, ja yllä olevalta videolta voit katsoa sen toteutuksen vaihe vaiheelta. Mielikuvituksellisia meikkihetkiä!

Poskien lommot ja tummat silmäkuopat luovat vaikutteen luisevista kasvoista.

Valkoiset ripset ja kulmakarvat olivat meikkitaiteilija Ida Ekmanin yllättävä päähänpisto, josta syntyi huurteiselta näyttävä meikkilook.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?