Tämä trendi on nyt muotinettisivuston haetuin – ja todellinen yllätys - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tämä trendi on nyt muotinettisivuston haetuin – ja todellinen yllätys

Kymmeniä muodin verkkokauppoja yhteen kokoava sivusto Polyvore paljastaa haetuimman tuotteensa.

Muodin verkkosivusto Polyvore paljasti tämän vuoden kuumimman muotitrendin.­

6.10.2016 7:11

Kun miettii muotivuotta 2016, voisi kuvitella, että internetin ja verkkokauppojen haetuimmat ja suosituimmat tuotteet olisivat ehdottomasti vaikkapa bomber-takit, choker-korut tai olkapäät paljastavat off the shoulder -paidat. Näitä trendejä näkyy katumuodissa taukoamatta, eikä niiltä ole voinut välttyä myöskään lehtien sivuilla tai sosiaalisessa mediassa.

Stylecaster kuitenkin kertoo, että kymmeniä kansainvälisiä muotiverkkokauppoja yhteen kokoavan sivuston Polyvoren kaikkein haetuin tuote on jotain aivan muuta. Muotisivuston käytetyin hakutermi on ”clear heels” eli läpinäkyvät korot.

Läpinäkyvät korot ovat löytäneet tiensä katumuodin tyylitaitureiden jalkoihin ja verkkokauppojen valikoimiin.­

Kirkkaiden korkojen saama kiinnostus käyttäjien keskuudessa peittosi Stylecasterin mukaan niin chokerit, midimittaiset hameet, ylipolvensaappaat, paksupohjaiset tennarit kuin off the shoulder -yläosatkin. Polyvore ilmoittaa, että haut ovat lisääntyneet vuoden takaisesta 2148 prosenttia.

Läpinäkyvien korkojen suosio voi kuulostaa erikoiselta, mutta ei ole ihme, sillä niitä on näkynyt niin muotinäytöslavoilla kuin julkkisten jaloissa. Kuuluisia käyttäjiä ovat esimerkiksi laulaja Selena Gomez sekä supersiskokset Kylie Jenner ja Kim Kardashian. Kirkkaita korkoja on nähty myös Diorin ja Yeezyn mallistoissa, Teen Vogue listaa.

Nyt kirkkaita korkoja löytää myös ketjuliikkeiden kenkäosastoilla. Poimimme trendistä neljä Suomenkin syksyyn sopivaa esimerkkiä.

Public Desire 53,32 €, Asos.­

Zara 39,95 €.­

Topshop 119,95 €, Zalando.­

Asos 50,67 €.­

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?