IS:n kauneustoimittaja testasi kulmakarvatrendiä – kalliin geelin sijaan karvoihin suditaan tavallista saippuaa!

Kulmavahan sijaan käytetäänkin nyt tavallista palasaippuaa. Tätä on pakko kokeilla!

Tarvitset vain saippuaa ja tiheän meikkiharjan. Kuvituskuva.

Kauneusvloggaajat ovat tarttuneet jälleen uuteen meikkitrendiin: saippuakulmakarvoihin. Siis mihin? No kulmakarvoihin, jotka suditaan järjestykseen tavallisella palasaippualla, kertovat muun muassa XO Vain ja Popsugar.

Kulmakarvageelit ja -vahat ovat kuuluneet jo pitkään meikkipussin luottotuotteisiin. Niillä kulmakarvat saa harjattua siistiksi ja pysymään aisoissa koko päivän. Nyt on kuitenkin keksitty, että saman asian ajaa vähintään yhtä hyvin ellei jopa paremmin perinteinen palasaippua.

Tätä kikkaa oli kauneustoimittajankin testattava heti. Tältä saippualla ojennukseen harjatut kulmakarvat lopulta näyttivät:

Yllä kulmakarvat ovat luonnontilassa, alla saippualla harjatut ja kevyesti kulmakynällä väritetyt.

Lopputulos todella vakuutti: Palasaippualla suditut kulmakarvat näyttävät paljon tavallista tuuheammilta. Karvat myös muuttuivat vahamaisiksi, eivätkä kerran kuivuttuaan liikkuneet mihinkään – ja ovat tarkassa ojennuksessa vielä iltapäivälläkin.

Myös kulmavärin sutiminen karvojen joukkoon tuntui helpommalta, kun kulmat pitivät muotonsa, eikä kulmien luonnollisia rajoja tarvinnut erikseen arvuutella.

Näin kokeilet saippuakulmia itsekin:

1. Tarvitset vain vettä, palasaippuan ja tiheän kulma- tai ripsiharjan.

Kastele harja ja hankaa siihen saippuaa.

 

2. Sudi saippuaisella harjalla kulmat ojennukseen.

Alkupäästä kulmakarvat saa harjata ylöspäin ja kulmakarvan loppua kohden taas alaspäin. Mitä enemmän harjaat ylöspäin, sitä tuuheamman näköiset kulmat saat.

3. Anna karvojen kuivua.

Minuutti tai kaksi riittää. Voit myös painella karvoja kiinni ihoon, jolloin ne eivät jää pörhölleen ja pysyvät entistä paremmin paikoillaan.

4. Lisää vielä väri.

Voit käyttää tavanomaista kulmatuotettasi kulmien värittämiseen, muotoiluun ja aukkojen täyttämiseen. Testitapauksessa käytettiin vahamaista ja ohutkärkistä kulmakynää.

Hyvät ohjeet löytyvät myös esimerkiksi suositun kauneusvloggaajan Desi Perkinsin tutoriaalivideolta. Jos alla oleva video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Palasaippua saa olla ihan tavallista, mutta kirkas voi olla parempi vaihtoehto kuin valkoinen, varsinkin, jos kulmasi ovat tummat.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?