Tässä ovat ensi kevään muotivärit – katso yllättävät yhdistelmät - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tässä ovat ensi kevään muotivärit – katso yllättävät yhdistelmät

Katso, kuinka tulevat trendivärit voi yhdistää uudella tavalla.

Tory Burch SS17.

23.9.2016 7:50

Ensi kevään ja kesän mallistoissa näkyy paljon tuttuja kevätvärejä, mutta uutta on niiden yhdistely.

Kierrä kirppareita ja pengo kaappisi vanhoja vaatteita jo sillä silmällä, mitä voit käyttää tulevana keväänä hyödyksesi.

1. Laimea sitruuna

Keltainen tulee usein keväisin, mutta nyt sävy on vaalea, jopa samppanjamainen. Väri yhdistetään yllättävästi valkoiseen, joten vaikutelma on todella kevyt, kuin sitruuna-marenkipiiras.

J.W.Anderson.

Yhdistelmää nähtiin esimerkiksi J.W.Andersonin kokoelmassa.

2. Oranssi

Tätä ei pääse ensi keväänä pakoon, sillä väri tulee vastaan useilla suunnittelijoilla. Se saa jopa ruosteisia sävyjä.

Yhdistelmissä saattaa näkyä valkoista, joka raikastaa oranssia, mutta myös vanhaa roosaa, keltaista sekä vaaleansinistä. Vaaleaa, keventävää kaveria kannattaa siis hakea rohkeasti oman väripaletin ulkopuolelta, sillä yhdistelmä oranssi-vaaleansininen näyttää todella hyvältä esimerkiksi Tory Burchin kokoelmassa.

Kirkas oranssi ja taivaansininen ovat toimiva yhdistelmä. Tory Burch.

Tory Burch.

3. Persikka

Kyllä, tämän vuoden suosikki persikka näyttäytyy mallistoissa vielä ensi keväänäkin. Sitä voi yhdistää tummempaan versioonsa, oranssiin, tai lähteä hakemaan kiinnostavampia yhdistelmiä esimerkiksi keltaisen tai tummansinisen kanssa. Tällaisia on näkynyt juuri rohkeista yhdistelmistä tunnetulla Tory Burchilla.

Persikka ja todella synkkä tummansininen sopivat loistavasti yhteen. Tory Burch.

4. Roosa

Tämä sävy jatkaa jälleen, mutta siitä ei tule ällön hempeä yhdistelyn ansiosta. J.W.Anderson hakee sille rohkeita kavereita tummansinisestä ja tummanoranssista, ja tekee sen vielä osittain liukuna. Tummansininen onkin ensi kevään uusi musta, joka sopii kaikkeen.

J.W.Anderson.

J.W.Anderson.

5. Muta

”Epäväri” on hieman yllättävä kevätsävy, sillä yleensä oudompia ja tummempia maan sävyjä nähdään syksyihin. Muta sopii kuitenkin hyvin vaaleaan sitruunaan tai mustaan yhdistettynä.

Kiinnostavimpia ovat kuitenkin juuri eri palettien yhdistelmät: jos yläosa on hempeä, sen voi tuoda maanpinnalle maanläheisellä mudalla tai oliivinvihreällä, vaikka värit eivät yhteen periaatteessa sopisikaan.

J.W.Andersonin mallistossa muta kohtasi oliivin.

6. Koboltti

Parin viime vuoden suosikki, koboltin sininen on edelleen kova kesäväri. Aiempina vuosina se on saanut raikkautensa valkoisesta kaverista, nyt se näyttää hyvältä toisen kirkkaan värin kanssa. Boss yhdistää sitä huoletta vihreään.

Boss.

7. Kirkkaanpunainen

Kesäinen väri näyttää parhaalta, kun sitä ei yhdistäkään perinteiseen valkoiseen vaan beigeen. Näin asu ei näytä mariannekarkilta vaan nykyaikaiselta. Boss yhdistää myös sitä muihin kirkkaisiin väreihin, myös juuri yllämainittuun kobolttiin.

Punainen ja beige ovat ajankohtaisempi yhdistelmä kuin perinteinen punainen ja valkoinen. Boss.

Punainen yhdistyy helposti myös siniseen. Boss.

8. Kirkkaanvihreä

Vihreää voi yhdistää muihin kirkkaisiin väreihin, mutta kiinnostava raikastuskikka on yhdistäminen vaaleampaan vihreään. Kyse ei kuitenkaan ole lällymintusta vaan ennemmin hieman munanvihreään viettävästä sävystä. Asusteita voi myös hakea melkein mistä tahansa vahvasta väristä.

Boss.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?