Mitä juuri näimme? Mallit astelivat muotiviikkojen näytöslavalla Crocsit jalassa - Tyyli - Ilta-Sanomat

Mitä juuri näimme? Mallit astelivat muotiviikkojen näytöslavalla Crocsit jalassa

Muotikansa hieraisi silmiään, kun Christopher Kane esitteli uuden mallistonsa Lontoon muotiviikoilla. Lavalla nähtiin nimittäin useampikin pari Crocseja.

Kyllä, Crocsithan ne tosiaan ovat.­

20.9.2016 10:48

Jokainen varmasti muistaa, kuinka muoviset ja mukavat sandaalit vakiinnuttivat paikkansa suomalaisessa maisemassa muutama vuosi sitten. Alkuperäiset Crocsit ja niistä inspiroituneet edullisemmat versiot olivat hetken aikaa varsinainen villitys, mutta pitkään aikaan möhkälesandaaleja ei onneksi ole näkynyt kuin mökeillä ja puutarhahommissa.

Nyt siihen saattaa kuitenkin tulla muutos, sillä mitäpä muutakaan Lontoon muotiviikoilla esiteltiin kuin vanhat tutut Crocsit. Esimerkiksi Elle kertoo, kuinka Christopher Kane kävelytti näytöksensä mallit catwalkille tyylitellyissä muovikengissä.

Skottisuunnittelija Christopher Kane yhdisti Crocsit ja huippumuodin.­

Christopher Kane SS17 -mallisto esiteltiin Lontoon muotiviikoilla eilen maanantaina.­

Kenkiä nähtiin eilisessä näytöksessä esimerkiksi mustina, ruskeina, marmorikuosisina, sinisävyisinä ja kiiltävinä. Lisäksi ne oli koristeltu hohtavin kivin ja kristallikoristein.

Jos Instagram-kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos Instagram-kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos Instagram-kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Näytösvieraiden mielipiteet jakautuivat selkeästi kahtia, joten muovikenkien kohtaloa on vaikea ennustaa. Voi kuitenkin hyvin olla, että huippusuunnittelija saa vakuutettua yleisönsä kenkien mahtavuudesta, ja Crocseja tullaan näkemään ensi keväänä ja kesänä vaikutusvaltaisimpien katutyylityyppien jaloissa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?