Apua, trendi rintojen alavilauksesta vain leviää!

Naisjulkkikset ovat jättäneet rintaliivit kotiin ja käyttävät superlyhyttä paitaa.

Kylie Jenner.

16.9.2016 19:05

Juuri kun sivuvilautus alkoi tyylikkäästi tehtynä näyttää ihan hyvältä, naisjulkkisten kohutuin kärki on siirtynyt rintojen alavilautukseen.

Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että paita on liian lyhyt – ja rintsikat ovat vahingossa jääneet kotiin.

Mallia näytti viimeksi Lady Gaga. Laulajatar kävi Lontoossa hakemassa ravintolasta noutoruokaa, ja kiire oli ilmeisesti niin kova, että puolet vaatteista oli unohtunut kotiin. Toppi ylsi juuri ja juuri nänneille saakka, ja alaosaa koristivat pienenpienet sortsit. Takaa päin paljastui, etteivät nekään yllä kunnolla takapuolen päälle.

Lady Gagan alavilautus ja koko asu on suoraan sanottuna mauton.

Rintojen alavilautusta voi kutsua jo ilmiöksi, sillä viimeksi saman tempun teki Kylie Jenner. Hän teki sen tosin astetta tyylikkäämmin, sillä Jenner oli pukeutunut haalariin, joka paljasti rintojen alaosan ja sivut. Olemus oli tyylikkäämpi kuin Gagalla, mutta hyvin paljastava toki.

Kylie kuvattiin kesällä tässä haalariasussa.

Alavilaus nähtiin myös New Yorkin muotiviikoilla Kanye Westin Yeezy-näytöksessä.

Sisko Kendallille vilautus on lähes arkipäivää, sillä hän on mallintöissään poseerannut rintojen alapuoli vilkkuen. Mallikuvissa hän tosin keikistelee sängyllä tyynyn kanssa, eikä astele rinnat puoliksi paljaana julkisella paikalla.

Toinen Victoria’s Secret -malli Karlie Kloss on vilauttanut punaisella matollakin. Hän asteli tyylikkäästi vitivalkoisessa mekossa, jossa rintojen päältä kulkivat ristiin menevät olkaimet.

Huippumalli Karlie Kloss onnistuu näyttämään vilautusaukosta huolimatta jopa tyylikkäältä.

Myös monet muut julkkiskaunottaret Paris Hiltonista Bella Hadidiin ovat jo lähteneet trendiin mukaan. Räväkät tähdet, kuten Rihanna ja Miley Cyrus, ovat tosin antaneet rintojen vilkkua paidan alta jo ennen kuin alavilauksesta muodostui trendi.

Rihanna vilautteli jo vuonna 2012.

Mutta voiko alavilaus näyttää koskaan tyylikkäältä?

Yritystä ainakin löytyy. Cosmopolitan esitteli jo kesällä yhden kikan olla vilauttamatta liikaa: vilauttavat rintaliivit.

Niiden idea on yksinkertaisesti se, että niissä ei ole rintakupin alaosaa, mutta rinnan alta menee kaunis pitsinaru. Yläosa on toppi, joka tukee rintaa kevyesti. Asuste on ennemmin henkinen tuki vilautukseen kuin oikea tuki rinnalle.

Pitsitoppi on luotu vilauttamista varten.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?