Mitä kaikkea hittimeikkivälineellä voi tehdä? Meikkimuna sopii ihosta kynsiin ja hiustenvärjäykseen

Säästä rahaa ja käytä meikkisieni aivan loppuun.

Meikkisieni taipuu muuhunkin kuin meikkivoiteen levittämiseen.

2.9.2016 11:02

Munanmallisesta meikkisienestä on tullut monen meikkaajan luottotuote. Tunnetuin meikkimuna on alkuperäinen Beautyblender, mutta samanmallisia tuotteita löytyy jo monelta muultakin merkiltä. Beautyblenderillä töpötelty iho näyttää samettiselta, mutta hittimeikkiväline on oiva apu myös esimerkiksi hiustenvärjäykseen tai kynsien lakkaamiseen.

Tietenkään kikkoja varten ei kannata hankkia uusia meikkisieniä, vaan uusiokäyttää vanhoja, jotka muuten lentäisivät roskikseen. Näin niistä saa kaiken hyödyn irti.

Marie Claire vinkkaa, mitä kaikkea ihmesienellä voi tehdä. Toki monet ohjeista sopivat myös muun mallisille meikkisienille.

1.Tee kynsitaidetta.

Vanha meikkisieni sopii mainiosti kynsien lakkaukseen. Leikkaa vain kärki pois ja töpöttele sillä kynsiin kuviota tai tee liukuvärjäys. Siinä väriä lisätään kynsiin asteittain ja edelliseen häivyttäen. Mallinsa ja materiaalinsa vuoksi sieni toimii levittäjänä mainiosti.

2. Kiharra hiukset.

Idea kuulostaa hassulta, mutta munanmuotoisia meikkisieniä voi käyttää hiusten kiharrukseen papiljottien tapaan. Hassu idea alkaa kuulostaa järkevältä, kun tajuaa, että pehmeät paplarit päässä on paljon mukavampi nukkua. Aamusta tulee nopea, kun hiuksissa on jo valmiit kiharat.

 

3. Levitä itseruskettavaa.

Itseruskettavien voiteiden vaikeus on siinä, miten tasaisesti värin saa levittymään. Sienen avulla jäljestä tulee tasaisempi, eikä rajoja tule. Muista silti kosteuttaa kuivat ihon pinnat, kuten kyynärpäät ennen itseruskettavan voiteen levitystä.

4.Värjää juurikasvu.

Jos hiusväriä lisää sudilla vahingossa liikaa, juureen saattaa jäädä uusi raja. Meikkisieni on tässä mainio apu: väriä jää sieneen juuri sopivasti, ja värin voi töpötellä oikeaan kohtaan pehmeästi ilman ikäviä rajoja. Värjätty juurikasvu sulautuu tasaisesti vanhaan väriin.

5. Käytä putsaukseen.

Sienen rakenne toimii myös näyttöruudun tai lasien putsaukseen. Pyyhkäisy riittää, eikä painelua tai hinkkausta tarvita.

Tarpeeksi monen meikkisienen säästämiseen saattaa mennä tovi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?