Lisää kasvoille hehkua ilman, että iho näyttää hikiseltä: 6 vinkkiä, joilla sinäkin opit strobing-meikin salat

Strobing-meikkitrendissä kasvoja ei varjosteta vaan niille tuodaan korostusväreillä valoa ja hehkua.

Näin hehkeältä näyttää strobing Emily Ratajkowskin (vas), Hayden Panettieren ja Gigi Hadidin kasvoilla.

8.7.2016 19:13

Morjens contouring, heippa strobing!

Strobing-meikki tarkoittaa kasvojen valoisimpien kohtien korostamista ja hehkun lisäämistä niihin.

Mutta jos iho halutaan hehkuvaksi vain poskipäistä, miten se tehdään tyylikkäästi niin, etteivät koko kasvot näytä vain hikoilleilta tai umpirasvaisilta?

InStyle ja Bustle antoivat vinkkejä.

Emily Ratajkowski.

1. Kostuta oikealla tuotteella

Hyvä voide takaa iholle kauniin pinnan. Monessa voiteessa on jo nykyään mukana häivähdys valoa heijastavia aineita, jolloin iho saa hehkun ilman erillisiä highlightereita eli korostusvärejä.

2. Kokeile nestemäistä poskipunaa

Se levittyy iholle helpommin kuin puuterimainen puna, jolloin hehkusta tulee luonnollinen.

Hayden Panettiere.

3. Levitä highlighter oikeisiin paikkoihin

Highlighter lisätään poskipunan yläpuolelle poskiluun kohdalle. Jos haluat oikein säväyttävän, jopa kasteisen hehkun, kokeile nestemäistä tuotetta. Varoitus: jos lisäät tuotetta liikaa, näytät tahtomattasi hikiseltä.

4. Korostusväri ennen poskipunaa

Jos käännät järjestyksen näin, käytät todennäköisesti vähemmän väriä kuin viimeistellessäsi meikkiä. Näin vältät öljyisen vaikutelman.

Lea Michele.

5. Etkö korosta parhaita puoliasi?

Jos töpötät hehkua juuri niin kuin jokaisessa tutoriaalissa on näytetty mutta et pidä peilikuvastasi, vika voi olla siinä, ettet korosta parhaita puoliasi vaan highlighter paljastaakin esimerkiksi laajentuneet ihohuokosesi. Katso siis, että kohta, johon tuotetta lisäät, on myös paras puolesi. Jos haluaisit sipaista korostusta nenänpäähäsi, jossa on isot ihohuokoset, jätä se mieluummin väliin ja anna vaikka silmiesi hehkua.

Gigi Hadid.

6. Onhan sävy oikea?

Nihkeä ja kummallisen värinen iho? Ei mennyt ihan nappiin. Highlighter-sävyjä on kylmästä lämpimiin, joten niistä täytyy osata valita oikea. Pinkit sävyt sopivat, jos olet iholtasi kalpea. Jos ihosi sävy on vähän tummempi, kokeile persikkaan meneviä sävyjä. Jos taas olet tumma, kokeile persikkaa ja pronssia. Muista, että korostuksen tarkoituksena on tehdä ihostasi hehkuvampi, ei muuttaa sitä toisen väriseksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?