6 helppoa ja halpaa kauneusvinkkiä – ilman meikkiä - Tyyli - Ilta-Sanomat

6 helppoa ja halpaa kauneusvinkkiä – ilman meikkiä

Näillä nopeilla vinkeillä ehostat kasvosi kosmetiikkaan koskematta.

8.5.2015 15:31

Laittautuminen voi olla ihanaakin, mutta kiireisinä aamuina se on monelle naiselle pakollinen paha. Näillä Inlightin listaamilla keinoilla voit jättää meikin vähemmälle mutta näyttää raikkaalta.

1. Juo, juo ja juo

Kauneusjutut alkavat usein vedenjuonnin tärkeydestä muistuttamalla – niin nytkin. Jostain syystä kahdeksan vesilasillista päivässä tuntuu unohtuvan monelta. Kerrataanpa ja pistetään korvan taakse siis edelleen: juo riittävästi vettä, niin ihosi ja koko kroppasi pysyy paremmassa kunnossa.

2. Muista levätä

Väsymys näkyy heti ihossa ja silmissä. Siksi meikilläkin pyritään usein peittämään juuri väsymyksen merkkejä. Hyvät yöunet ja virkeä mieli toimivat kuitenkin peitepuikkoa paremmin.

3. Vaseliinia naamaan (ja vähän muuallekin)

Vaseliini on oikea ihmetuote. Sitä voi sipaista huulten lisäksi silmäripsiin ja kuiviin, kaksihaaraisiin latvoihin antamaan kiiltoa ja kosteutta.

4. Hanki hyvä leikkaus hiuksiisi

Hiukset kehystävät kasvojasi, joten piirteisiisi sopiva leikkaus kohentaa ilmettä kuin kasvojenkohotus konsanaan. Hyvä hiusmalli myös säästää aikaa aamulla, kun tukka asettuu helposti muotoonsa.

5. Älä nypi liikaa

Tuuheat kulmakarvat ovat nyt trendikkäät, mutta sopivat muotisuuntauksista huolimatta kaikille kasvoille paremmin kuin liian ohuiksi nypityt kulmat. Poista siis korkeintaan satunnaiset hajakarvat, sillä luontainen kulmakarvan muoto on usein omiin kasvoihisi se paras.

6. Hymyile

Viimeisin muttei todellakaan vähäisin vinkki on hymy. Iloiset kasvot näyttävät aina apeita raikkaammilta. Kliseistä mutta totta: hymy on se kaunein asuste.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?