Unohda joka-aamuinen hiustenlaitto – näillä vinkeillä heräät kauniina kuin filmitähti!

Pitkien hiusten laittamiseen kuluu aamuisin aikaa. Onneksi kiireaamuihin on olemassa kätevä ratkaisu.

9.1.2015 11:36

Pitkien hiusten laittaminen aamulla vie aikaa ja erityisesti kiireisinä aamuina asiasta tulee ongelma. Muutamalla vinkillä kiireisistäkin aamuista selviää kuitenkin ilman hermoromahdusta.

Runsautta pitkiin hiuksiin saat harjaamalla hiukset illalla korkealle päälaelle ja kiepauttamalla poninhännän kierteelle. Tee siitä löysä nuttura vähän Pikku Myy -tyyliin. Kun avaat nutturan aamulla, hiukset ovat kihartuneet loivasti laineille. Sinun ei tarvitse kuin haroa muutaman kerran sormilla hiusten läpi ja suihkauttaa hiuslakkaa tukemaan kampausta. Jos haluat vielä lisää tuuheutta, käytä kuivasampoota. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että nutturan pitää olla löysä. Liian tiukka nuttura tekee hiuksista säkkärät.

Jos haluat kiharammat hiukset, käy illalla suihkussa ja tee nurruta märkiin hiuksiin. Jos taas hiuksesi ovat kiharat ja käytät aamuisin suoristusrautaa, kokeile kiepauttaa kiharat pään ympäri ja kiinnitä ne pitkin matkaa isoilla klipseillä paikoilleen. Aamulla hiuksesi ovat suorat!Lähde: Good Housekeeping

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?