Mies, ethän syyllisty näihin pukumokiin? 15 viimeistä virhettä

Monien naisten mielestä mies puvussa on yksi seksikkäimmistä näyistä, mitä olla voi. Se pätee kuitenkin vain, jos puku istuu hyvin ja on kantajansa näköinen ja kokoinen.

28.8.2013 16:58

Huffington Post kokosi 15 pukumokaa, joita kannattaa välttää tosissaan.

1. Aluspaita, joka loistaa puvun alta

Yksi aloittelijavirheistä on pitää puvun kauluspaidan alla paitaa, joka näkyy. Korjaa virhe laittamalla kauluspaidan alle v-aukkoinen t-paita tai hihaton paita. Vielä parempaan ja istuvampaan tulokseen pääset, kun jätät aluspaidan pois kokonaan.

2. Takin hihojen jättäminen viimeistelemättä

Myös takin hihat pitää viimeistellä sopivaan mittaan ja päärmätä. Liian pitkät hihat näyttävät epäsiisteille ja liian lyhyet näyttävän vain yksinkertaisesti tyhmältä. Hihan pitäisi loppua 1,2 senttiä ennen kauluspaidan hihaa.

3. Liian pitkät takit

Kokeile tiputtaa kädet rentona vartalon sivuille. Hyvä pikkutakki loppuu samalle korkeudelle kuin sormenpäät.

4. Merkki tai hintalappu takin hihassa

Ota se pois heti.

5. Takin halkioiden lankojen poistamisen unohtaminen

Pikkutakin takana olevissa halkioissa on usein myyntihetkellä kiinni langat, jotka pitävät ne siististi koossa ja ryhdikkäänä. Poista langat takin halkioista ja taskuista kotona.

6. Liian leveät kauluskäänteet

Katso, että kauluskäänteet sopivat pukusi malliin ja sinulle. Älä valitse liian leveitä.

7. Laskostetut housut

Jätä laskostetut housut kauppaan. Ne eivät pue ketään ja saavat kantajansa näyttämään helposti hieman pulskalle.

8. Liian pitkät housut

Housut ovat oikean pituiset, kun ne laskeutuvat kevyesti kengän päälle muodostaen pienen vekin. Housut, jotka loppuvat nilkkoihin ovat liian lyhyet ja housut, jotka hautaavat kengät alleen, ovat liian pitkät.

9. Käännetyt lahkeet

Käännetyt lahkeet eivät ole muodissa tällä hetkellä. Sen lisäksi ne saavat myös kantajansa jalat näyttämään helposti todellisuutta lyhyemmille.

10. Liian suuret kauluspaidat

Takin alta tursuvat kauluspaidat eivät imartele ketään. Voit kokeilla, onko paitasi oikeaa kokoa napittamalla paidan ylös saakka kiinni. Paidan ja kaulan väliin pitäisi mahtua yksi tai kaksi sormea. Paita on liian suuri, jos sinne holahtaa koko nyrkki. Osta paita, jonka malli on kapea ("slim fit"), jos olet hoikka.

11. Älä luota liituraitaan

Mieti kaksi kertaa ennen kuin valitset liituraitaa päällesi. Se voi toimia hienosti - tai epäonnistua kokonaan.

12. Pelkkien mustien pukujen käyttäminen

Mustat puvut ovat tyylikkäitä ja helppoja ratkaisuja. Jätä ne kuitenkin todellisia juhlatilaisuuksia varten ja valitse päällesi töihin harmaata tai tummansinistä.

13. Liian isot kalvosinnapit

Katso, että kalvosinnapit ovat sopivan kokoiset ranteeseen nähden eivätkä hölsky. Jätä napit pois, jos olet epävarma. 14. Kravatin vilkkuminen paidan kauluksen alta

Kravatti on liian leveä tai kaulus liian kapea, jos kravatti loistaa kauluksen sivuilta tai takaa. Tarkista asia peilillä.

15. Liika leikittely

Kun osaat säännöt, voit rikkoa niitä. Harjoittele ja mieti erilaisia kokonaisuuksia, jotta näet mikä sinulle sopii. Vasta sen jälkeen voit alkaa säveltää niitä oman makusi mukaisiksi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?