Lukijoiden hurjat lävistyskuvat - lue tarinat kuvien takana

Ilta-Sanomien Loistavin lävistys -kilpailuun on saapunut jo yli 30 kuvaa. Monille lävistys on merkityksellinen muutenkin kuin vain ulkonäöllisesti.

5.3.2013 14:40

Loistavin lävistys -kilpailun satoa pääset katsomaan lukijan kuvissa. Vielä ehdit osallistua kilpailuun

Ilta-Sanomat etsii Suomen loistavinta lävistystä. Sinä nainen tai mies, jolla on lävistys, lähetä siitä kuva meille ja voit voittaa liput Provinssirockiin.

Lähetä lävistyskuva osoitteessa lukijat.iltasanomat.fi tai suoraan kännykästä MMS-viestinä numeroon 13456. Kerro samalla lävistyksesi tarina ja mitä se merkitsee sinulle. Kilpailuun osallistuneiden tulee olla täysi-ikäisiä ja kilpailuun ei saa lähettää kuvia intiimialueen lävistyksistä.

Kilpailu päättyy 31.3.2013. Palkintona liput festareille! Lävistyskilpailun voittaja saa kolmen päivän festariliput kahdelle hengelle Provinssirockiin 14.-16.6.2013. (arvo 240€) www.provinssirock.fi.

Kuvia julkaistaan myöhemmin Ilta-Sanomien verkossa tai printtilehdessä. Kuvista ei makseta palkkiota ja lähettäjän tulee huolehtia, että hänellä on tarvittavat oikeudet kuvaan.

"Vuosi sitten selkään teetetty korsetti. Muutaman tunnin kipu ja kärsimys kesti selässäni kaksi viikkoa ja jäljelle jäi vain pienet pistoarvet."

"Viime keväänä päätin repäistä ja ottaa lävistyksen. Paikan miettiminen ei ollut hankalaa ja sittemmin päädyin septumiin. Olen aina kokenut nenäni jotenkin ärsyttäväksi ja septum koristaa sitä niin ettei se näytä enää niin pahalta. Tämä lävistys kohentaa itsetuntoani."

"Asuessani Irlannissa lävistykseni oli ihmetyksen aiheena lähes päivittäin. Mennessäni vaikkapa kahville myyjät usein kysyivät, onko koruni pistetty luusta läpi. Monesti pubeissa ihmiset lähestyivät minua kysyen, oliko lävistys kivulias ottaa ja lähes poikkeuksetta sitä pidettiin hienona (toki oli myös niitä joiden mielestä se oli vain yksinkertaisesti liian outo). Suomessa koruuni kiinnitetään tuskin ollenkaan huomiota, mutta Irlannissa se oli hitti. Tykkään lävistyksestäni hyvin paljon, enkä olisi ollenkaan minä ilman sitä."

"Nuoresta likasta asti olen ollut kiinnostunut lävistyksistä ja niitä on kroppaan mahtunut jos jonkin näköistä. Asiakaspalvelutyön takia kuitenkin näkyvät naamalävistykset on täytynyt unohtaa. Pitkän harkinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että jonkun näköinen koru on saatava ja päätin ottaa ihon alle ankkuroitavan microdermalin rintakehään. Korulla ei sinänsä ole mitään upeaa tarkoitusta, mutta se on kaunis ja herättää hämmennystä. Jaksan vielä tänäkin päivänä hymyillä ihmisten kysyessä, onko korun toinen pää selkäpuolella."

"13 vuotta sitten oltiin parhaan kaverin kanssa niin lääpällään paikalliseen lävistäjään, että uhrasimme kielemme vain ollaksemme lähellä häntä! sen jälkeen imeskelimme jäätelöä viikon kipuun. Turvotuksen myötä laski myös ihastumisen tunteet. Pari kuukautta myöhemmin otin vielä rustolävistyksen erään toisen pojan takia, että tämmöisiä teinirakkaudenosoituksia. Vaikka miehet ovat vaihtuneet niin lävistykset ja hauskat muistot säilyvät!"

"Otin niskalävistyksen vuosi sitten, kun elämässäni oli hieman hankalaa. Olin juuri eronnut poikaystävästäni ja kotona oli vaikeaa. En silti halunnut masentua, vaan päätin jatkaa elämääni niin onnellisena kuin mahdollista. Kävin ottamassa noihin aikoihin hetken mielijohteesta niskalävistyksen, ja olen rakastanut sitä ensi hetkestä lähtien. Se muistuttaa minua siitä, miten vaikeinakin hetkinä täytyy uskaltaa heittäytyä takaisin elämään."

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?