Tässä tulevat kesän hittiväri ja muotivaate - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tässä tulevat kesän hittiväri ja muotivaate

Valkoinen on ehdoton lempiväri kesällä. Se on raikas, näyttävä ja nuorentava väri. Tässä muutama kesäinen vaatekappale, jotka toimivat hyvin valkoisena.

3.6.2012 8:35

Valkoinen lyhythihainen t-paita tai hihaton tank-toppi on vaatteita, jotka sopivat kesällä minkä tahansa rennon alaosan kanssa. Yhdistä t-paita kirkasväristen sortsien, romanttisen kukkahameen, caprifarkkujen tai khakihousujen kanssa. Pari hippimäistä rannerengasta sopii täydentämään tyylin.

Kauluspaita kesällä kuulosta ehkä ahdistavalta, mutta jos työpukeutuminen sitä vaatii, kokeile valkoista, hihatonta tai holkkihihaista versiota. Olet samalla tyylikäs, mutta rento.

Valkoiset farkut tai sortsit kuuluvat pitkäsääristen kesäpuvustoon. Valitse yläosaksi värikäs, kuviollinen tunika tai pirteän ruudullinen paitapusero. Koristeelliset sandaalit näyttävät kivalta valkoisten kesäfarkkujen kanssa. Kesätuulessa hulmuavat valkoiset pellavavaatteet ovat lämpimän ajan must. Materiaalina pellava on hengittävä, viileä ja ilmava. Pellava-puuvilla-sekoite on hieman helppohoitoisempi, sillä se ei rypisty yhtä helposti. Pellavakangas ei ole yleensä kovin tiivistä, ja se kuultaa helposti läpi, joten alle kannattaa valita ihonvärinen alusasu.

Pitkä paituli sopii rennoksi kesäasusteeksi. Kuva: Vero Moda­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?