Hei työn sankari! Kerro alasi paras ammattivinkki, joka kaikkien olisi hyvä tietää

Ihonhoidosta eniten tietää kosmetologi, lasten kasvatuksesta taas itse ammattikasvattaja. Mikä on sinun paras ammattivinkkisi? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa Me Naiset -lehden.

Esimerkiksi kampaajan työhön liittyy paljon ammattikikkoja.

15.7.2021 16:00

Jokaisella meistä on erityistä tietotaitoa sen suhteen, minkä alan osaajia olemme. Sille on syynsä, miksi treenivinkkejä kysytään useimmiten personal trainerilta, talousneuvoja veroasiantuntijalta ja kaikkien aikojen parasta siivouskikkaa ammattisiistijältä.

Entäpä mistä sinulta löytyy ammattitaitoa? Jos sinun pitäisi jakaa se kaikkein paras ja hyödyllisin neuvo, jonka olet työsi kautta oppinut, mikä se olisi? Kerro meille! Teemme aiheesta juttua ja koostamme myöhemmin parhaat vinkit yhteen eri alojen konkareilta. Voit vastata kyselyyn, oli ammattisi sitten mikä tahansa.

Vastaa kyselyyn 22.7. mennessä, niin voit voittaa Me Naiset -lehden. Arvomme kolmelle vastaajalle lehden tuoreimman numeron. Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutuissa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

Kyselyyn pääset tästä.

Lue myös: Sorrutko sinäkin näihin? Suomalaiset kertovat nyt, mitkä ammatteihin liittyvät uskomukset eivät suostu kuolemaan – 9 aivan tuulesta temmattua olettamusta

Lue myös: Kaunis hyötyy ulkonäöstään, mutta ilmiö ei ole niin yksinkertainen kuin moni luulee – tutkija kertoo nyt, mistä ulkonäkö­pääomassa on kyse

Lue myös: Ällötysvaara! 16 siivoojaa jakaa kokemuksensa, jotka vetävät sanattomaksi: ”Emäntä löytyi vaatehuoneesta piilosta”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?