Tamperelaiset Ninni, 27, ja Milla, 18, tienaavat myymällä käytettyjä alushousujaan netissä: ”Rahaa saa helposti”

Pikkaribisnes kiinnostaa myös Suomessa.

14.7.2018 16:18

– Täytyy olla jotain ihmisessä pielessä, kun tuollaiseen alentuu, ajattelin aluksi. Sain päähäni heti stereotypian hieman ”roskasakkimaisesta” naisesta, tai en ainakaan ajatellut jakkupukuista juristia ilmoituksen taakse, vaikka onhan sekin mahdollista, sanoo 27-vuotias Ninni Tampereelta.

Hoitoalalla työskentelevä Ninni myy Huuto.netissä käytettyjä alusvaatteitaan päivätyönsä ohella. Idea sai alkunsa vitsailusta: kohta pitää ryhtyä myymään käytettyjä alusvaatteita, kun palkka ei riitä. Vitsistä tulikin totta, ja nyt Ninni on myynyt alusvaatteita muutaman kuukauden ajan lisärahan toivossa.

– Huuto.net poistaa tällaiset ilmoitukset ne havaitessaan sääntöjen vastaisina, joten se on melko haastava alusta, Ninni sanoo.

18-vuotias tamperelainen Milla aloitti myös bisneksen keväällä. Hän oli pohtinut alushousujensa myyntiä jo aiemmin, mutta kun opintotuki loppui, lisärahalle tuli todellinen tarve.

– Aloittaessani otin maksun ensin lahjakortteina nettikauppoihin, koska en tiennyt, onko alkkareille edes kysyntää. Yllätyin, että sähköpostiini olikin tullut paljon kyselyitä, Milla sanoo.

Milla ryhtyi tehtailemaan ilmoituksia useille eri saiteille, jotta asiakkaat tavoittaisivat hänet mahdollisimman hyvin. Alussa ostajia ilmaantui niin paljon, että kauppoja jouduttiin siirtämään parin viikon päähän.

– Aluksi panikoin, koska käytettyjen pikkareiden myynti tuntui melkein itsensä myymiseltä. Mietin, pystynkö oikeasti tähän. Ensimmäisten kauppojen jälkeen totuin enkä ajatellut asiaa enää pahana. Rahaakin sai helposti.

Alun ahdistusta lisäsivät pikkuhousukyselyiden lisäksi tulleet erikoiset pyynnöt, kuten autoon pissaaminen.

Mikä on käytettyjen alushousujen hinta?

Käytettyjä alusvaatteita myydään verkon lukuisilla eri kanavilla. Monet nettikirppikset kieltävät käytettyjen pikkuhousujen myynnin, mutta eri keinoja ja palstoja on monia. Nopealla googletuksella löytää myyntiin tarkoitettuja henkilökohtaisia blogialustoja, muutaman ilmoituksen Huuto.netistä sekä runsaasti viestejä Verkkopirkko-nettisaitilta.

Suomi24-palstalla on paljon keskustelua, mistä käytettyjä pikkareita voisi löytää.

Ilmoitusten perusteella kaikenlaisia erikoistoiveita alushousuille on mahdollista räätälöidä asiakkaan toiveen mukaan, kunhan hinnasta ensin sovitaan.

Rikastumaan ei kuulemma pääse, ellei jaksa käyttää useita eri kanavia alushousujen myyntiin. Ninni pyytää alushousuista 15–20 euroa kappaleelta. Milla on ehtinyt tahkota pöksyillä jo monta sataa euroa.

Millan mukaan toisinaan menee useammat pöksyt viikossa, välillä ei laisinkaan. Ilmoituksia pitää jaksaa päivittää aktiivisesti, jotta kauppa käy.

Alastonkuva todisteeksi

Molemmille naisille ehdotellaan usein live-kauppoja, mutta siihen kumpikaan ei näe tarvetta. Pikkarit lähetetään postitse kirjekuoressa. Ninni laittaa asiakkaalle sähköpostitse yhden vartalokuvan alushousut päällä. Kasvoja ei näy. Se on ”todisteena” ostajalle, että pikkarit ovat olleet ihka oikean naisen päällä.

Asiakkaista Ninni ja Milla eivät juuri tiedä mitään – eivätkä oikeastaan haluakaan tietää. Milla arvelee heidän olevan pääasiassa keski-ikäisiä miehiä.

– Ostajiakin pidin aluksi peräkammarissa asuvina ikämiehinä. Toki nyt ymmärrän, että molemmissa päissä on normaaleja ihmisiä. Pienestä asiasta kuitenkin loppupeleissä on kyse, Ninni sanoo.

Ninnin ja Millan nimet on muutettu.

Lue Me Naisten jutusta, miten Ninni ja Milla hoitavat maksuliikenteen ja millaisia erikoisia toiveita asiakkaat ovat heille esittäneet.

Lue myös:

Luksus-seksityöntekijä kertoo: Tällaisia ovat asiakkaani

Naiset kertovat: Näin saan parhaiten orgasmin

Ammattidominan työ on piiskaamista ja paperihommia

”Tämä on rohkein seksikokemukseni”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?