Täydellisen jalkavoiteen metsästys on päättynyt – ”Aion käyttää jatkossakin!” - MN-Mainos - Ilta-Sanomat
MainosFooty

Täydellisen jalkavoiteen metsästys on päättynyt – ”Aion käyttää jatkossakin!”

Me Naisten lukijoista kootun testiryhmän mukaan uutuusvoide lunasti lupauksensa erityisesti ihon kosteutuksen ja kovettumien pehmentymisen osalta. Lue lisää käyttäjäkokemuksia jutusta.


8.9. 15:39

Elokuussa Me Naisten lukijoilla oli mahdollisuus hakea mukaan testaamaan uuden apteekkikosmetiikkasarja Footyn jalkavoidetta. Testiryhmään hakeneiden joukosta arvottiin mukaan 65 eri ikäistä henkilöä ympäri Suomen. Ryhmä testasi tuotetta kahden viikon ajan, jonka jälkeen koitti palautteen antamisen aika.

Vähän ajattelin alkuunsa, että onko tästä mihinkään? Väärässä olin. Talvella jalkapohjat oireilevat enemmän, tulee varmasti käytettyä silloin säännöllisemmin.

Testiryhmään hakemisen yhteydessä kysyttiin samalla sitä, milloin hakijat erityisesti kokivat haasteita ihon kuivuuden kanssa. Syyt ovat moninaiset, mutta hakijoiden keskuudessa usein esille nousseita syitä jalkojen ihon kuivahtamiselle ja kovettumien syntymiselle olivat muun muassa seisomatyö, pitkät työvuorot ja erityisesti huonosti hengittävien kenkien käyttö. Myös kiireinen elämänrytmi tai pitkät sairastelujaksot olivat saaneet osan hakijoista jättämään jalkansa oman onnensa nojaan. Koppuraiset, kuivuuttaan lohkeilevat jalat tuottivat monelle myös häpeäntunteita, eikä jalkoja silloin välttämättä tehnyt mieli esitellä julkisesti.

Ennen tuotteen testaamista yli 90 prosenttia testaajista kertoi jalkojensa ihon olevan kuivaa ja 74 prosentilla oli jaloissaan kovettumia. Ryhmästä reippaasti yli puolella löytyi jaloista todella yleistä, paksuuntunutta ihoa, ja lähes puolella myös halkeamia. Osalla iho oli niin kuivaa, että se jopa hilseili.

Todella hyvä tuote, imeytyy helposti ja hyvä tuoksu. Aion käyttää jatkossakin. Ensi kesänä voin käyttää sandaaleja ❤

Testiryhmän mielestä tärkeintä jalkavoiteessa on se, miten hyvin se kosteuttaa ja miten nopeasti voide imeytyy ihoon. Kukapa kaipaisi pitkään rasvaisen tuntuisia jalkoja, jotka sotkevat lattiat ja lakanat.

Testaajat antoivatkin erityiskiitosta Footy Jalkavoiteen nopeasta imeytyvyydestä.

Myös tuotteen koostumus ja nopea vaikutus keräsivät ihailua.

– Olin melko skeptinen, että josko tämä voide voisi tehdä ihmeen. Kolmen ensimmäisen päivän jälkeen alkoi selvästi näkymään muutokset. Kovettumat, hilseily ja halkeamat lähes vähentyneet tai parantuneet. Kantapääni olivat ennen kuin santapaperia, nyt ihanan sileät. Sukatkin lähtee jaloista ilman, että niitä tarvitsee väkisin repiä irti, kertoo Satu, 55.

Myös Senja, 57, huomasi jaloissaan voiteen nopeat vaikutukset:

– Footy jalkavoide alkoi tehota jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Kantapäiden iho on pehmentynyt ja halkeamat hävisivät jo viikon käytön jälkeen. Rasva on erittäin hyvä myös kuiviin kyynärpäihin. Todella tehokas voide, lämpimästi suosittelen kokeilemaan tätä voidetta kuivista ja halkeilevista kantapäistä kärsiville!

Jalkahaasteita lisäävät seisomatyö, pitkät työvuorot ja huonosti hengittävät kengät.

Positiivisia muutoksia ilmaantui lähes koko ryhmällä, sillä peräti 92 prosentilla testaajista ihon kuivuus väheni kahden viikon testijakson aikana. Myös ihon halkeamien ja kovettumien todettiin vähentyneen merkittävästi.

98 % vastaajista oli erittäin tyytyväinen tai melko tyytyväinen tuotteeseen:

  • 92 % huomasi jalkojen ihon kuivuuden vähentyneen.

  • 62 % huomasi kovettumien vähentyneen.

  • 40 % huomasi halkeamien vähentyneen.

  • 43 % huomasi paksuuntumien vähentyneen.

  • 31 % huomasi hilseilyn vähentyneen.

Testiryhmän mielestä tuote lunasti erityisen hyvin lupauksensa hyvän imeytyvyyden suhteen. Myös tuotteen tuoksu miellytti valtaosaa testaajista, sillä tuoksu arvioitiin erittäin miellyttäväksi tai melko miellyttäväksi suurimmassa osassa vastauksia.

– Miellyttävä tuoksu ja koostumus käyttää. Ei ollut liian juoksevaa, vaan sopivan napakkaa, tiivistää Kirsikka, 42.

Peräti 97 % testaajista suosittelisi Footy jalkavoidetta tuttavilleen ja yhtä moni aikoo jatkaa tuotteen käyttöä myös itse.

Ihanan mattainen, imeytyy ja vaikuttaa nopeasti.

Hyvinvoivat jalat ovat aktiivisen elämän perusta. Tästä syystä jalkoja tulisikin hoitaa säännöllisesti – ja myös muina vuodenaikoina kuin juuri ennen kesää.

Footy Jalkavoide 175 ml on vaivaton ja tehokas apuri jokapäiväiseen elämään. Se on täynnä tehokkaita ainesosia, kuten kovettumia pehmentävää karbamidia sekä mehiläisvahaa ja hunajauutetta, jotka hoitavat hellävaraisesti kovalla koetuksella olevaa jalkojen ihoa.

Kevyen koostumuksensa ansiosta tuote imeytyy nopeasti ja tarjoaa näin miellyttävän käyttökokemuksen ilman pelkoa tahmeista jalkapohjista.

Artikkelissa esiintyvät sitaatit ovat peräisin Footyn testiryhmäläisiltä kerätystä palautteesta.

Mukana jokaisella askeleella!

Raikkaan tuoksuinen Footy Jalkavoide karkottaa epämiellyttävän ihon kuivuuden. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön. Footy Jalkavoide kosteuttaa ja pehmentää jalkojen ihoa suojaten sitä kuivumisen aiheuttamilta vaurioilta. Sisältää antibakteerista hunajauutetta, ravitsevaa mehiläisvahaa ja tehokkaasti ihoa pehmentävää karbamidia. Karbamidipitoisuus 10 %.

Tutustu tästä! >>