[Mainos: La Provençale Bio] Tarvitsetko ravitsevaa tehohoitoa ihollesi? Katso parhaat kauneusrutiinit aamuun ja iltaan - MN-Mainos - Ilta-Sanomat
MainosLa Provençale Bio

Tarvitsetko ravitsevaa tehohoitoa ihollesi? Katso parhaat kauneusrutiinit aamuun ja iltaan

Nämä luomusertifioidut ihonhoitotuotteet auttavat luomaan ja ylläpitämään ihon luonnollista kuulautta ja kirkkautta.


26.8. 10:44

Etelä-Ranskassa on jotain todella erityistä: Aurinko hellii nenänvartta ja lempeä tuuli tanssahtelee poskilla. Aallot pauhaavat ja tuuli heiluttelee upeiden oliivilehtojen oksia.

Syitä unelmoida aurinkoisen Provencen pilkahduksista arkisessa, kylmässä Pohjolassa on monia. Onneksi tämän tunnelman voi saada omakseen uuden, luomusertifioidun La Provençale Bio -ihonhoitosarjan tuotteilla, joissa on käytetty Etelä-Ranskan parhaimpia ja tehokkaimpia ainesosia.

Kaikki sarjan tuotteet on valmistettu Provencen luomuoliiviöljyistä.

Kaikki sarjan tuotteet on valmistettu Provencen luomuoliiviöljyistä. Oliivit sekä kasvavat että kylmäpuristetaan samalla alueella viimeistään vuorokauden kuluessa sadonkorjuusta, jotta niissä saadaan säilytettyä mahdollisimman suuri pitoisuus antioksidanttisia polyfenoleja. La Provençale Bio -ihonhoitosarjan tuotteet auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kuulautta ja kirkkautta.

Ihonhoitosarjan tuotteiden tuoksu vie takaisin Ranskan-lomalle.

Somevaikuttaja Eevi Teittinen kertoo La Provençale Bio -sarjan tuotteista:

– Brändi on minulle tuttu ja olen myös kokeillut joitakin sen tuotteita, sillä valitsen kosmetiikassa mieluiten aina luonnollista alkuperää olevia vaihtoehtoja. Koen niiden olevan turvallisia ja vastuullisia arjen valintoja. La Provençale Bio -tuotteet ovat mielestäni sopivan hintaisia, mitä kuluttajana arvostan. Oma lempituotteeni tällä hetkellä on ehdottomasti Bio-kuivaöljy iholle ja hiuksille: se tekee ihosta upean hehkuvan ja kosteutetun tuntuisen pitkäksi aikaa. Tuoksu on myös aivan ihana – se vie minut aina takaisin Ranskan-lomalle!

Katso ihollesi parhaat kauneusrutiinit aamuun ja iltaan La Provençale Bio -ihonhoitosarjan tuotteita hyödyntäen!

Paras päivän aloitus

Vaihe 1: Puhdista ihosi

La Provençale Bio Micellar Water Purity on tehokas misellivesi, joka puhdistaa ihon kuivattamatta.

Vaihe 2: Anna kosteutusta kasvoillesi

Jokainen ihotyyppi se tarvitsee kosteutusta. La Provençale Bio -ihonhoitosarjan tuotteissa on erilaisia kosteuttavia päivävoiteita. Ne paitsi jättävät ihon silkkisen pehmeiksi myös vastaavat ihonhoidon erilaisiin tarpeisiin. Sarjan päivävoiteita ovat muun muassa Balm of Youth -kasvovoide ikääntymisen merkkejä vastaan, Cream of Radiance -kasvovoide kosteutukseen sekä Balm of Radiance -kasvovoide ravitsemiseen.

Vaihe 3: Anna lisäkosteutta silmänympärysiholle

Helli herkkää silmänympärysaluetta ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevalla Contour Cream -silmänympärysvoiteella. Se kosteuttaa ihoa sekä vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä – ja saa silmäsi säihkymään.

Loistava päivän lopetus

Vaihe 1: Puhdista ihosi

La Provençale Bio -sarjan misellivesi puhdistaa ihon tehokkaasti mutta kuivattamatta.

Vaihe 2: Käytä seerumia

La Provençale Bio Oil of Youth -yöseerumi hoitaa ihoa tehokkaasti. Se pehmentää ja suojaa ihoa ulkoisia vaikutuksia vastaan. Seerumin säännöllinen käyttö antaa raikkaamman ja säteilevämmän ihon.

Vaihe 3: Anna kasvoillesi lisäkosteutta

Levitä seerumin päälle La Provençale Bio Balm Of Youth -yövoidetta. Ravitseva voide taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, vahvistaa ihon suojamuuria ja tekee siitä vastustuskykyisemmän. Voide heleyttää ihon sävyä sekä vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.

Vaihe 4: Anna lisäkosteutta myös silmänympärysiholle

Anna herkälle silmänympärysiholle hellää hoivaa myös iltaisin! Käytä jo aamurutiinista tuttua ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevia ainesosia sisältävää Balm Of Youth -silmänympärysvoidetta. Se kosteuttaa tehokkaasti sekä vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä saaden silmäsi säihkymään.