[Mainos: Garnier Bio Hemp] - MN-Mainos - Ilta-Sanomat
MainosGarnier Bio Hemp

Laita elämäntapasi kuntoon ja luo ihollesi optimaaliset olosuhteet!

Pitkät työ- tai koulupäivät, liikenneruuhkat ja kaupungin ilmansaasteet sekä unen puute eivät luo parhaita edellytyksiä ihosi hyvinvoinnille. Tarkista listalta, täyttyvätkö terveen ihon edellytykset sinun osaltasi.


28.5. 8:54

Saattaa olla, että ihollesi on ilmaantunut epäpuhtauksia tai ensimmäiset rypyt ovat tulleet jäädäkseen. Ihollasi on paljon tapoja reagoida ja pyytää sinua pysähtymään ja miettimään, miten ihon voisi taas saada hehkumaan. Tässä kohtaa kuvaan astuu Garnier Bio Hemp -tuotteet. Sertifioitua luomua olevat ihonhoitotuotteet rauhoittavat ja tasapainottavat ihoasi.

”Vähemmän on enemmän”

Silja Sundberg, 25, huomaa stressaavan elämäntilanteen aiheuttavan iholle kaikenlaisia haasteita.

– Tämä kevät on ollut minulle melko stressaavaa aikaa, sillä olen sairaanhoitajan ja vaikuttajan töideni lisäksi valmistunut kevään aikana koulusta. Siksi haluan ihonhoidon olevan erittäin helppoa ja vaivatonta, mutta silti tehokasta. Ihoni on erittäin herkkä, ja kaikki koulun aikatauluista ja vähäisestä nukkumisesta johtuva stressi näkyy helposti kasvoillani, jos en huolehdi siitä hyvin. Ihonhoitotuotteiden osalta haluan vain muutaman, mutta laadukkaan tuotteen. Vähemmän on enemmän!

Säännölliset ihonhoitorutiinit ovat Siljalle kaikki kaikessa.

– Tärkeimpiä asioita minulle ovat huolellinen puhdistus, säännöllinen kuorinta ja hyvä kosteutus, koska ihoni kuivuu helposti. Haluan myös, että tuotteet ovat mahdollisimman luonnollisia ja tietysti kestävän kehityksen mukaisia, sillä yritän tehdä parhaani tehdäkseni oikeita valintoja. Minun arkiset ihonhoitorutiinini keskittyvät iltoihin, mutta vapaapäivinäni saatan tehdä vähän pidempiäkin hoitotoimenpiteitä. Minulle tärkeintä on kuitenkin huolehtia ihostani päivittäin – ja tämä sisältää myös terveelliset elämäntavat.

 Ihonhoitotuotteiden osalta haluan vain muutaman laadukkaan tuotteen.

Ennaltaehkäisy toimii korjaamista paremmin

Onneksi on apua on mahdollista saada, jos ihosi on jo alkanut näyttää tyytymättömyyden merkkejä.

Tarkista listalta, täyttyvätkö terveen ihon edellytykset sinun osaltasi:

  1. Ovatko kauneusrutiinit hallussa? Muista päivittäinen hoito ihotyypillesi sopivilla tuotteilla, joissa on oikeat vitamiinit ja muut ihon hyvinvointia tukevat ominaisuudet.

  2. Nukutko tarpeeksi? 6-8 tuntia unta yössä on tärkeää, jotta koko kehosi, iho mukaan lukien, rentoutuu ja palautuu.

  3. Kuntoiletko? Liikunta on tärkeää terveydelle, myös ihollesi, joka pitää siitä, kun veri kiertää hyvin koko kehossa.

  4. Syötkö hyvin? Hedelmät ja vihannekset, joissa on paljon vitamiineja, ovat parempia kuin ranskalaiset perunat ja suklaat.

  5. Huimaako vauhti päätä? Muista pitää taukoja ja varata kalenteriin myös omaa aikaa.

Luo päivittäisiä rutiineja, jotka edistävät ihon hyvinvointia, eivätkä kuormita ympäristöä

Luomusertifioitu tuotelinja GARNIER BIO HEMP sisältää hampunsiemenöljyä, joka rauhoittaa stressaantunutta ja herkkää ihoa. Käytä hampunsiemenöljyä ja E-vitamiinia sisältävää tuotetta iltaisin ja tehokasta geeliä päivisin kosteuttamaan ja torjumaan stressaantuneen ihon merkkejä.