[Mainos: Life] Kesähuolesi kaikki heitä – valitsimme 10 täsmätuotetta parempiin lomapäiviin - MN-Mainos - Ilta-Sanomat
MainosLife

Kesähuolesi kaikki heitä – valitsimme 10 täsmätuotetta parempiin lomapäiviin

Lomakauden parhaat luontaistuotteet pelastavat paahteessa, hellivät hipiää ja pitävät suven suloisena. Katso lomatuotteiden TOP 10 ja olet valmis ottamaan kesän vastaan.


4.5. 15:36

Life Finland Oy:n valikoimapäällikkö Anna-Kaarina Honkila tietää, milloin ihmisten lomasuunnitelmat ovat varmistuneet.

– Aurinkokapseleita tullaan useimmiten kyselemään juuri siinä kohtaa, hän sanoo iloisesti.

Pimeän talven jälkeen moni sysää D-vitamiinin nurkkaan ja tekee tilaa kesätuotteille. Hankinnat kannattaakin tehdä hyvissä ajoin, jotta tarpeellinen purtilo esimerkiksi aurinkovoidetta löytyy kaapista silloin kun sitä tarvitaan, eikä vasta kärähdyksen käytyä. Katso alta Anna-Kaarinan Life-suosikit, joilla selviää kesätilanteesta jos toisestakin!

KESÄN TOP 10 -TUOTTEET

1. Aurinko Plus

– Aurinkokapselien teho perustuu beetakaroteeniin, joka on A-vitamiinin esiaste. Tuote edistää kauniin rusketuksen syntymistä ja auttaa ihoa pysymään kunnossa. Beetakaroteenia on myös porkkanassa, mutta niitä saisi poimia pari kiloa, jotta beetakaroteenia saisi edes yhden aurinkokapselin verran.

2. Algamaris-aurinkosuojatuotteet

– Fysikaalista suojaa ilman paksua ja tahmaavaa koostumusta. Algamarisin myydyin tuote on spray-pulloon pakattu Sun Cream Kids, jossa on suojakerroin 50+. Kannattaa tutustua myös sarjan sävyttäviin päivävoiteisiin – niissä on paljon suomalaiselle iholle sopivia vaaleita sävyjä sekä suojakerroin 30.

3. Frantsilan shampoo ja hoitoaine

– Sopivat peseytymiseen vaikka järvessä, sillä ovat täysin biohajoavia. Nokkosen lisäksi shampoossa on rosmariinin eteeristä öljyä sekä kotimaista luomukehäkukkauutosta, joka elvyttää hiuksia ja hiuspohjaa. Sekä shampoo että hoitoaine sopivat kaikille hiuslaaduille.

4. Punkkis-punkkikarkote

– Punkkis perustuu sitruunaeukalyptuksen eteeriseen öljyyn. TUKESin hyväksymä tuote lupaa punkkeja vastaan kuuden tunnin suojan, hyttyset pysyvät loitolla neljä. Punkkialueella liikuttaessa kannattaa kuitenkin edelleen suojata keho myös vaatteilla. Lapsille tuotetta ei sen voimakkaan eteerisen öljyn takia suositella.

5. Maitohappobakteerit

– Lomakohteissa bakteerit ovat usein elimistölle uusia ja vieraita ja saattavat aiheuttaa ikäviä vatsaongelmia. Maitohappobakteereilla voi tasata horjunutta bakteeritasapainoa, ja ne tuottavat suolistoa hellivää maitohappoa.

Life-probiootti sekä Bioteekin Probiootti+ on helppo ottaa matkalle mukaan ja niitä voi käyttää kuuriluontoisesti matkan aikana ja myös sen jälkeen.

6. Vesifiltteri

– Jos mökillä on oma kaivo, kannattaa tarkistaa vesianalyysillä, millaista sen vesi on. Toisinaan mökkikaivoista löytyy esimerkiksi mangaania tai ureaa. Helposti hanaan asennettava AQVA-vesifiltteri suodattaa vedestä myös mikromuoveja ja tekee siitä puhtaampaa ja paremman makuista. Se on hyvä hankinta myös kaupunkiin.

7. Elektrolyyttijauheet

– Kesäkuumalla pelkkä veden juonti ei riitä, sillä hien mukana kehosta poistuu myös tarpeellisia suoloja kuten natriumia, kaliumia ja magnesiumia. Näiden vaje voi aiheuttaa heikotusta ja huonoa oloa. Ratkaisu on suoloja sisältävä elektrolyyttijauhe, joka sekoitetaan veteen tai muuhun juomaan. Elektrolyyttijauheet ovat olleet varsinkin viime kesänä valtavan suosittuja. Lifen asiakkaiden suosikkimakuja ovat sitruuna-lime sekä metsämarja. Saatavilla on myös neutraalin makuinen versio.

8. Pycnogenol

– Rannikkomännyn kuoriuute on kasviantioksidantti, joka voi vahvistaa kollageenia hengitysteiden limakalvoilla ja hiussuonten seinämissä. Tämä vähentää siitepölyaikana allergisia oireita. Moni syö Pycnogenolia myös jalkojen turvotukseen, sillä sen koetaan vaikuttavan myös ääreisverenkierron hiusverisuoniin. Akuuttihoidoksi siitä ei ole, mutta ennaltaehkäisevänä apuna kannattaa kokeilla!

9. Aloe Vera spray – kosteuttava spray iholle kuuman päivän jälkeen

– Tämä suihke on kesäkosmetiikkapussin luottopelaaja! Se sopii kasvovedeksi ja kevyeen puhdistukseen, ihon rauhoittamiseen auringonoton jälkeen sekä hiusten kosteuttamiseen. Suihkeen sisältämä natrium PCA sitoo kosteutta. Kuivaihoisen kannattaa suihkauttaa sprayta iholle ennen kosteusvoidetta. Näin se imeytyy ihoon entistä paremmin.

10. Melatoniini – valoisiin öihin

– Unettomuus on muutenkin oikea nykyajan riesa, puhumattakaan valoisista kesäöistä! Kun valon määrä lisääntyy, elimistön oma melatoniinin tuotanto vähenee ja nukkuminen voi olla vaikeaa. Saman ikävän tempun voi tehdä myös ruutujen sinivalo. Pitkävaikutteinen melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa ja auttaa nukkumaan paremmin läpi yön.

Anna-Kaarina Honkila kehottaa piipahtamaan myymälään ja viipymään vaikka ihan ajan kanssa. Tuotteisiin saa ja kannattaa tutustua ja niistä voi kysellä perusteellisesti paikan päällä.

– Lifen myyjät ovat kaikki koulutettuja asiantuntijoita, jotka auttavat löytämään juuri sinulle ja sinun kesääsi sopivat tuotteet.

Kurkkaa kaikki TOP 10 -tuotteet täältä!

Luontaistuotteet edullisesti

  • Life on hyvinvoinnin erikoisliike, jolla on verkkokaupan lisäksi 80 myymälää eri puolilla Suomea.

  • Lifen valikoimista löydät laadukkaat, kokonaisvaltaista hyvää oloa tukevat tuotteet ketjun omalta tuotemerkiltä sekä muilta alan luotettavilta valmistajilta.

  • Katso verkkokaupan aurinkoiset tarjoukset täältä!