[Mainos: Ifolor] Näin luontokuvia voi hyödyntää joululahjoissa – katso upeat ideat - MN - Mainos - Ilta-Sanomat
MainosIfolor

Näin luontokuvia voi hyödyntää joululahjoissa – katso upeat ideat

Anna tänä jouluna lahjaksi kauneutta ja hyvää mieltä jalostamalla kameraasi kertyneet kuvat persoonallisiksi joululahjoiksi läheisille.


18.11.2020 12:25

Viime aikojen poikkeusolot ovat saaneet meidät lähtemään ulos luontoon ja ikuistamaan kuvankauniita maisemia. Nämä toinen toistaan upeammat, ehkä yhteisistä luontoretkistä muistuttavat kuvat ansaitsevat tulla esille muuallakin kuin somessa!

Katso, miten teet luontokuvistasi ihania, läheisiäsi ilahduttavia joululahjoja.

Suosikkilahja vuodesta toiseen

Hienoilla luontokuvilla varustettu kuvakalenteri on aina yhtä haluttu joululahja isovanhemmille, kummeille ja muille tärkeille ihmisille. Kuvakalenterissa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus, kun ottamiasi kauniita luontokuvia saa ihastella läpi vuoden kuukausi kerrallaan. Ajattele, kuinka kivaa on selata omia luontokuvia ja valita niistä ne 12 upeinta kalenteriin!

Luontokuvat heräävät eloon kuvakirjassa

Vaikka kuvat näyttävätkin hyvältä puhelimelta ja tietokoneelta katsottuina, vielä paremmilta ne näyttävät laadukkaassa kuvakirjassa. Voit halutessasi vielä viimeistellä kuvakirjan kirjoittamalla tekstin kuvista tai yhteisistä hetkistä tai lisäämällä vaikka sopivan runon pätkän.

Lahja, joka on tehty täydestä sydämestä, myös säilyy vastaanottajan sydämessä. Kuvakirja on lahja, johon ihastellen palataan yhä uudelleen ja uudelleen. Kuvakirja on helppo tehdä esimerkiksi Ifolorin ilmaisella Designer-ohjelmalla tietokoneella tai suoraan puhelimella. Katso vinkkejä vuoden 2020 kuvakirjakilpailun voittaneesta luontokirjasta.

Tuo luonto olohuoneeseen

Kaikkein onnistunein luontokuva on parhaimmillaan näyttävänä canvas-tauluna. Korkeatasoinen taidekangas toistaa kuvan värit ja yksityiskohdat juuri sellaisina kuin ne on valokuvattukin. Canvas-taulu on katseenvangitsija oman kodin sisustuksessa ja mitä mainioin lahja läheiselle.

Ehkä teetät taulun yhteiseltä luontoretkeltänne?

Kiva tarrajuliste on helppo laittaa seinälle

Näppärä tarrajuliste on helppo kiinnittää ilman työkaluja lähes mille tahansa seinäpinnalle. Valitse tarrajulisteisiin upeita luontokuvia vaikka vuodenajan mukaan ja anna lahjaksi läheisellesi vaihtuva luontokuvanäyttely.

Minitaulu on pieni ihana joululahjaidea

Pieni on nyt trendikästä!

Minitauluun saat kauniisti esille yhden tärkeän hetken, mahtavan luontokuvan tai onnistuneen selfien puiden katveessa. Suosittu tapa hyödyntää minitauluja on tilata useampi kerralla ja luoda niistä persoonallinen kollaasi seinälle. Kiinnittäminen tapahtuu magneetilla, joten kuvien paikkaa on helppo vaihtaa.

Joko keksit, ketä läheistäsi haluat tänä jouluna ilahduttaa minitaulussa hehkuvalla luontokuvallasi?

Arjen käyttöesineet ovat haluttuja joululahjoja

Hyvistä luontokuvista saa joululahjoja, jotka ilahduttavat arjessa joka päivä. Esimerkiksi lasinaluset tuovat persoonallisuutta kattaukseen, kun jokaisessa alusessa on lahjan saajaa varten valittuja luontokuvia. Lahjasi avulla pöydän ääressä vietetystä kahvihetkestä tuleekin pieni virkistävä hetki luonnon parissa.

Käytännöllisyys ja luonto samassa paketissa

Puhelimen suojakuoret ovat toivottuja ja huippujärkeviä lahjoja. Itse suunniteltuja suojakuoria saa nyt suosituimpiin Applen ja Samsungin malleihin. Ajattele: upealla luontokuvallasi pystyt luomaan haluamaasi tunnelmaa kymmeniä kertoja päivässä, kun lahjansaaja tarttuu puhelimeen.

Kuvatarralla viimeistelet lahjapaketin

Persoonallinen kuvatarra on lahjapaketissa tai joulukortissa kuin kirsikka kakun päällä. Kuvatarroilla on kiva tuunata paketit ja joulutervehdykset ja valita juuri vastaanottajalle sopiva kuva. Kuvatarroja saa 12 tai 16 kappaleen sarjoina. Katso tästä vinkkejä jouluaskarteluun kuvatarroilla.