[Mainostaja: Prisma] TOP15 – tässä ovat joulun 2020 parhaat lahjat jokaiseen pakettiin! - MN - Mainos - Ilta-Sanomat

TOP15 – tässä ovat joulun 2020 parhaat lahjat jokaiseen pakettiin!

Miten helliä leikkimielisen nauruhermoja? Millaisella paketilla sporttinen lahjansaaja kesytetään? Suomessa on yli 5 miljoonaa juhlijaa, joista jokainen viettää joulua omalla tavallaan. Onneksi joulu mahtuukin moneen pakettiin ja budjettiin. Nappaa alta 15 täsmävinkkiä joulun parhaisiin lahjoihin.


10.11. 13:13

Leikkimieliselle lahjansaajalle

Leikkimielisen lahjansaajan suupielet pomppaavat korviin, kun kuusen alla odottaa paketti ja lupaus yhteisestä ajasta. Kääri pakettiin pulkkamäen nopein kiituri, koko perheen jännittävin pakohuonepeli tai kaksintaistelun virtaviivaisin pelinäppäimistö kunnon taustavalaistuksella.

1. Plastex-pulkka

2. Escape Room Family Jungle -pakohuonepeli

3. Corsair-pelinäppäimistö K55

Trenditietoiselle lahjansaajalle

Trenditietoisen lahjansaajan pakettiin sujahtaa lahjoja vain parhailta brändeiltä. Jos pehmeät paketit eivät puhuttele, kannattaa myös trendien aallonharjoilla panostaa yhteisiin hetkiin – kenellepä ei maistuisi viini-ilta Iittalan viinilaseilla tai pitkä Zoom-puhelu Sonyn langattomilla vastamelukuulokkeilla.

4. Antti Tapani -polvisukat unisex

5. Iittala Essence -punaviinilasit 2 kpl

6. Sony WH-710N langattomat vastamelukuulokkeet

Kotoilevalle lahjansaajalle

Hyggeilyn ammattilaisen pakettiin mahtuu monta lempeää lahjaa, joilla koti on entistä leppoisampi. Makeaan hurahtaneelle kannattaa kääriä kaunis suklaafondue, kun taas pehmeän paketin kaipuuseen suosittelemme lämmintä kylpytakkia tai viime vuoden hittiä eli muhkeaa painopeittoa.

7. House-suklaafonduepata ja -haarukat

8. Ratia-kylpytakit naisille ja miehille

9. Polar Night -painopeitot 5 tai 7 kg

Sporttiselle lahjansaajalle

Kotoilijasta poiketen arjen urheilusankarit toivovat tänä vuonna pakettiin lahjoja vauhdikkaisiin harrastuksiin. Jo aivan pieneen budjettiin mahtuu Antti Tapanin huipputyylikäs unisex-pipo, mutta enemmän panostava suosii tämän vuoden parhaita hittejä eli ytyä lihashuoltovasaraa ja laadukasta Polar Unite -fitness-kelloa.

10. Antti Tapani -pipo unisex

11. React-lihashuoltovasara

12. Polar Unite -fitness-kello

Muista hemmotella myös itseäsi!

Joko nappasit talteen lahjavinkit moneen budjettiin ja pakettiin? Loistavaa, nyt on siis aika hemmotella myös sinua itseäsi – vuoden uurastuksen jälkeen olet ansainnut kuusesi alle monta rentouttavaa pakettia. Ota vielä viimeiset vinkit talteen tästä ja suuntaa ostoksille lähimpään Prismaan, josta löydät kaiken tarpeellisen jokaiseen jouluun!

13. House-joulusukat aikuisille

14. Beurer-kirkasvalolamppu TL30

15. Omron-kivunlievittäjä E3 Intense

Kaikkea joka pukinkonttiin tästä! >>