[Mainos Silmäasema] Naisellista, minimalistista vai klassista? Silmälaseilla voi muuttaa tyyliä hetkessä - MN-Mainos - Ilta-Sanomat
MainosSilmäasema

Naisellista, minimalistista vai klassista? Silmälaseilla voi muuttaa tyyliä hetkessä

Silmälasit toimivat kuin huulipuna – ne kirkastavat ilmeen heti.


1.10.2020 15:14

Hillitty sihteeri tai nörttityttö riisuu silmälasinsa, avaa nutturansa ja muuttuu saman tien seksikkääksi, harjaansa heilauttelevaksi kissaksi.

Tilanne on leffoista tuttu, mutta käytännössä siinä on pari ongelmaa: ensinnäkin nutturan avaaminen päivän päätteeksi voi hiuslaadusta riippuen olla kyseenalaista – ainakin suomalainen liiskapiiska laskeutuu siinä vaiheessa kaikkea muuta kuin kauniin kuohkeasti. Silmälasien riisumisessa puolestaan on se pikku probleema, että jos ne ottaa pois, ei välttämättä näe mitään.

Hyvä kysymys onkin, miksi silmälaseja edes pitäisi riisua? Nehän ovat tehokas asuste tilanteessa kuin tilanteessa!

”Silmälaseja kannattaa olla vähintään kahdet, joista toiset voivat olla näyttävämmät”, sanoo Silmäaseman silmä- ja aurinkolasivalikoimasta vastaava tuotepäällikkö Hanna Airio.

Yleisesti suomalaisiin vetoaa puhdaslinjainen, skandinaavinen tyyli ja maanläheiset värit. Radikaaleja muutoksia ei tarvitsekaan välttämättä tehdä, sillä oman tyylin sisällä voi olla sekä hillitty että rohkea.

Blingiä, blingiä!

”Esimerkiksi pehmeän naisellinen pukeutuja voi arkilaseina käyttää läpikuultavia, puuterisävyisiä kehyksiä, joissa voi hienostuneena yksityiskohtana olla kaunis kristalli”, Airio esittelee.

Räväkämpi kehys voi tässä tapauksessa tarkoittaa kirkkaampaa värisävyä, hieman kulmasta nostettua kehyksen muotoa tai paria blingiä lisää.

Klassisesti kokomustaan pukeutuva voi kokeilla vahvempireunaista kehystä, jonka juju on muotoilussa. Myös jokin hehkeä huomioväri, esimerkiksi punainen, toimii mustan kokonaisuuden kanssa hyvin.

”Silmälasit tekevät tietyllä tapaa saman kuin huulipuna, eli niillä saa halutessaan nopean raikastuksen kasvoille”, Airio kuvailee.

”Guccin käsilaukku voi jäädä monelle hintansa takia vain haaveeksi, mutta palasen luksusta voi saada arkeen muotitalon kehyksillä”, sanoo Silmäaseman tuotepäällikkö Hanna Airio.­

Minimalisti puolestaan voi kokeilla ohutta metallikehystä ja siinä juuri nyt suosittua ruusukullan sävyä.

”Minimalismiin voi tuoda muotia mukaan esimerkiksi kaksoisnenäsillalla tai kehyksen muodolla. Nyt näkyy todella paljon täysin pyöreitä kehyksiä”, kertoo Airio.

Ekologisuus on nykyään tärkeä arvo monelle kuluttajalle, ja se on huomioitu myös Silmäaseman valikoimassa.

”Meillä on valikoimassa ihania kehyksiä, joissa esimerkiksi osa materiaaleista on kierrätettyjä tai kierrätettävissä”, Airio sanoo.

Valikoimaa moneen makuun

Optikkotaustainen, 20 vuotta alalla ollut Airio on pannut merkille, kuinka tärkeään rooliin silmälasit ovat asusteena nousseet viime vuosina.

”Osaltaan se johtuu varmasti siitä, että valikoima on monipuolistunut”, hän arvelee.

Muodin vaihtelu näkyy kehysmalleissa, väreissä ja materiaaleissa. Pitkän ohutsankaisen kauden jälkeen Airion mukaan juuri nyt tuloaan tekevät hieman massiivisemmat muodot. Perinteistä mustaa väriä puolestaan haastaa pehmeämpi ruskea, jota näkyy muodissa muutenkin.

Silmäaseman valikoimista löytyy niin edullisempia kuin myös luksusbrändien kehyksiä. Airio vinkkaakin saavutettavissa olevasta arjen ylellisyydestä.

”Guccin käsilaukku voi jäädä monelle kuluttajalle hintansa takia vain haaveeksi, mutta palasen luksusta voi arkeensa hyvinkin saada muotitalon kehyksillä.”

Kahdet lasit yksien hinnalla!

Osta silmälasit, saat kaupan päälle mitkä tahansa toiset samanarvoiset tai edullisemmat silmälasit, merkkiaurinkolasit tai piilolinssit – itselle tai kaverille. Ja S-Etukortilla Bonukset tuplana. Lisäksi silmälasien ostajalle optikon näöntutkimus 0 €.

Silmäasema haluaa olla apunasi näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvissä asioissa – tilanteessa kuin tilanteessa. Huomioimme koronavirustilanteen toiminnassamme, joten Silmäasemalla voit asioida turvallisin mielin.

Tarjous on voimassa lokakuun ajan.

Lue lisää Silmäaseman sivuilta!