Pieni alekoodi marraskuun iloksi - Kalastajan vaimo - Ilta-Sanomat
MainosOdd Molly

Pieni alekoodi marraskuun iloksi

Kaupallinen yhteistyö Odd Mollyn kanssa


11.11. 11:42

Sain valita ihanalta Odd Mollylta pari vaatekappaletta, joista tämä Kaitlyn dress oli heti ensisilmäyksellä ihan ykkösvalinta. Silmäys ei pettänyt, vaan mekko on kaikkinensa aivan ihana. Sopii arkeen ja juhlaan, istuu ja laskeutuu kauniisti ja on silti ilmava, tilava ja rento. Sellaista hyvää kunnon Odd Molly -henkeä. Tätä on just ihana myös koristaa korvakoruilla ja korkokengillä – näyttää juhlavalta ja on silti tosi casual. Odd Molly halusi toki jakaa teillekin alekoodin "johanna20" joilla saatte 20% alennuksen. <3

Viime viikolla mulla oli muuten niin hammaslääkäri, kampaaja kuin kosmetologikin. Huh, siinä meni yhtäkkiä viikossa rahaa. :D Mutta mietin, että oikeastaan tuollainen kunnon kehonhuoltokuuri pitäisi olla joka marraskuussa. Plus hieronta! Ja edellisviikonloppuna mulla oli lisäksi sellainen ohjaajakurssi, jossa sain käydä vain muiden megahyvillä jumppatunneilla keräämässä inspiraatiota ja motivaatiota. Se mulla onkin vuosittain marraskuussa (paitsi korona). Tekee hyvää ja tuo energiaa kun tuntee pitävänsä huolta itsestään.

Marraskuussa on jotenkin muuten niin paljon helpompi vajota vähitellen pimeyteen tai muuten vain murtua pienemmistä jutuista kuin tavallisesti, joten on erityisen tärkeää huoltaa omaa hyvinvointia.

Teettekö muuten samaa kukkakimpuista kuin minä? Parhaat päivänsä nähneistä kimpuista kerään aina kaikki osat, joita vain voin käyttää ja teen niistä omia, pieniä asetelmia. Saimme mun jumppaajilta tosi kauniin syyskimpun vihkimisen johdosta ja se on nyt seisonut maljakossa kuivumiseen asti. Kuivista osista tein kaksi pientä kimppua ja elämä jatkuu vielä pitkään.

Hyviä marraskuun päiviä, nähdään pian <3

Lue myös: Kalastajan vaimo: Se on syksy

Lue myös: Uusin neuleliivi

Lue myös: Kalastajan vaimo: Ajatuksia, pönötyksiä ja roadtrippiä

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?