Onko sinulle tehty kauneusoperaatio, eikä lopputulos miellyttänyt? Kerro tarinasi – teemme juttua aiheesta

Menikö kauneusoperaatiosi pieleen tai etkö muuten vain ollut siihen tyytyväinen? Entä oletko korjauttanut kauneusleikkauksia tai poistattanut täyteaineita? Kerro kokemuksestasi ja vastaa kyselyyn.

20.9. 16:59

Tiktok on täynnä videoita, joissa nenäänsä muokanneet ihmiset katuvat nenäleikkaustaan jälkikäteen. Facebookin ryhmissä taas kerrotaan täyteaineiden pilaamista huulista ja kalliiksi tulleista poisto-operaatioista monissa viestiketjuissa, joissa kysellään tekijäsuosituksia pistoshoidoille.

Myös somevaikuttajat Mikael Renwall ja Rosanna Kulju ovat kertoneet somekanavillaan pieleen menneistä pistoshoidoista ja täyteaineiden poistattamisesta.

On siis selvää, että kauneusoperaatioita menee pieleen – tai vaikka ei menisi, ne voivat silti kaduttaa.

Onko sinulle tehty kauneusoperaatio, jonka lopputulos ei miellyttänyt? Entä oletko korjannut kauneusleikkauksia tai poistattanut täyteaineita? Kerro meille kokemuksesi. Teemme aiheesta juttua.

Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

Vastaa kyselyyn ja lähetä kuva!

Jos olet ottanut ennen-jälkeen-kuvat pieleen menneestä kauneusoperaatiosta tai kauneusoperaatiosta, johon et ollut tyytyväinen, lähetä ne Me Naisille WhatsApp-viestinä numeroon 0406430589.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?