Sivujakaus, pillifarkut ja 5 muuta millenniaalien suosimaa asiaa, jotka ovat Z-sukupolven mielestä noloja - Ilmiöt - Ilta-Sanomat

Sivujakaus, pillifarkut ja 5 muuta millenniaalien suosimaa asiaa, jotka ovat Z-sukupolven mielestä noloja

Z-sukupolven mielestä sivujakaus, pillifarkut ja itkunauruhymiö kertovat armotta, että joku on vanha ja ihan pihalla. Onneksi millenniaalit eivät välitä!

Mihin sinä vedät jakauksen?

15.2. 18:00

Ei ole yhdentekevää, mihin kohtaan päätä jakauksen vetää. Tätä mieltä on Z-sukupolvi – eli noin vuoden 1996 jälkeen syntyneet.

Jotkut Z-sukupolveen kuuluvista tekevät jakauksesta myös varsin suuria johtopäätöksiä. Heidän mielestään jakauksen paikka paljastaa ikämme – ja sen, miten pihalla olemme.

Z-sukupolvea vanhemmat millenniaalit suosivat yleensä sivujakausta, koska ovat siinä luulossa, että keskijakaus jäi pysyvästi menneisyyteen. Mutta ei! Sivujakaus on täysin epäcool. Nuoriso vetää jakauksen nyt keskelle päätä.

Pillifarkut ja itkunauruhymiökin ovat noloja

Eikä tässä vielä kaikki. Keskijakaus ei ole Z-sukupolven mielestä ainoa ”vähän nolo” asia. Myös pillifarkut ovat kuulemma tulleet tiensä päähän. Asia selviää TikTokista, mutta myös Buzzfeed-sivuston lähteiden mukaan asia on juuri näin.

Korviimme on kantautunut, että myös seuraavat asiat ovat epäcooleja:

★ Itkunauruhymiön käyttäminen.

★ Harry Potteriin viittaaminen.

★ Selfietä ottaessa katsominen puhelimen ruutuun, kun pitäisi katsoa kameraan.

★ Nolot hashtagit, kuten #girlboss.

★ Pitsan, viinin ja kahvin rakastaminen ikään kuin se, että tykkää jostakin tavanomaisesta ruuasta tai juomasta, muka olisi uniikki persoonallisuuden piirre.

Some on niin täynnä Z-sukupolven trendinäkemyksiä, ettei perässä tahdo pysyä. Ja onneksi ei tarvitsekaan.

Vanhenemisessa on se hyvä puoli, että ei jaksa välittää siitä, mikä milloinkin on trendikästä tai epäcoolia. Ihan rauhassa ja ylpeänä voi vetää pillifarkut jalkaan ja jakauksen mihin tahansa sekä kommentoida kaverin juttuja vaikka kymmenellä itkunauruhymiöllä, jos siltä tuntuu.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?