Mikä on ”hyväksyttävä” ikäero parisuhteessa? Vastaa 10 kysymykseen ja näet, oletko samoilla linjoilla muiden suomalaisten kanssa

Voisitko elää etäsuhteessa? Entä olisitko valmis luopumaan lemmikistäsi kumppanin allergian takia? Nyt selvitetään, mitä mieltä suomalaiset ovat parisuhteisiin liittyvistä asioista.

3.2. 18:30

Oletko ikinä miettinyt, kuinka paljon itseäsi vanhemman tai nuoremman kumppanin kanssa olisit valmis lyömään hynttyyt yhteen? Entä olisitko valmis muuttamaan toiseen maahan kumppanin vuoksi? Tai olisitko valmis luopumaan lemmikistäsi?

Jokainen määrittelee tietenkin itse kumppaninsa tai kumppaneidensa kanssa parisuhteen säännöt itselleen sopiviksi. Joskus on kuitenkin hauska pysähtyä pohtimaan omia mielipiteitä, ja toisaalta vertailla niitä muiden näkemyksiin.

Nyt selvitetäänkin, kuinka hajautuneita mielipiteet parisuhteeseen liittyvissä asioissa ovat. Muistutamme, ettei kysymyksiin ole oikeita tai vääriä vastauksia. Vastaa siis sen perusteella, mitä mieltä itse olet. Samalla näet reaaliajassa, mitä mieltä muut suomalaiset ovat.

Lue lisää: Hanna, 30, seurustelee kahden miehen kanssa – elämä ”soolopolyna” ratkaisi selittämättömän parisuhdeahdistuksen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?