Oletko vielä vapaa, Anne Kukkohovi? Juontaja ja yrittäjä vastaa Me Naisten lukijoiden tiukkoihin kysymyksiin rakkauselämästä

Anne Kukkohovi toivoo kumppaniltaan sitä, että tämä on enemmän jalat maassa kuin hän itse.

”Näinä aikoina olen tavannut paljon nättejä ihmisiä, mutta jos ei ole mitään puhuttavaa, homma jää usein siihen”, Anne Kukkohovi kertoo deittailustaan.

10.2.2022 7:00

Juontaja ja yrittäjä Anne Kukkohovi, 51, erosi puolisostaan Joni Kukkohovista viisi vuotta sitten. Anne kertoo olevansa nykyään vapaa ja eksänsä kanssa edelleen hyvä kaveri.

– Hän on karismaattinen ihminen, joka tietää mitä tekee ja vaikkei tietäisikään, niin tekee silti. Tapailen ihmisiä, mutta en ole vakituisessa suhteessa, enkä sellaista kauheasti kaipaakaan.

Me Naisten Lukijan puolesta kyselen -jutussa Annelta kysyttiin myös miesihannetta. Anne kertoo ihannemiehensä olevan itsevarma, voimakas ja vahva tyyppi.

– Haluan, että mies on enemmän jalat maassa kuin minä. Nauru ja hyvä huumorintaju komistavat ketä tahansa. Näinä aikoina olen tavannut paljon nättejä ihmisiä, mutta jos ei ole mitään puhuttavaa, homma jää usein siihen.

Annelta kysyttiin myös, onko hän ollut koskaan ihastunut naiseen.

– Heterous on peruslähtökohtani, mutta olen ihastunut parikin kertaa naiseen. Naiset ovat aika ihania. Arvostan kauniita naisia ja voin ajaa tolppaan, kun katselen jotain naista, hän kertoo.

– Voin myös tuntea eroottista vetovoimaa samaa sukupuolta olevaan ihmiseen. Kun olen ollut vapaa, olen välillä miettinyt, että miksei sitä voisi naisenkin kanssa olla. Ihanat tyypit on se juttu, ei niinkään sukupuoli.

Anne Kukkohovi vastaa Lukijan puolesta kyselen -jutussa myös muun muassa siihen, miten ja miksi hän silottelee somekuviaan, mitkä ovat hänen kolme parasta ja kolme pahinta luonteenpiirrettään ja mikä on Koko Suomi leipoo -juontajan oma bravuuri. Lue koko juttu tuoreesta Me Naisista 6/22. Voit lukea jutun myös digilehdestä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?