Paljastuiko, että kumppanisi eli kaksoiselämää – tai oletko itse elänyt? Vastaa kyselyyn ja jaa kokemuksesi

Mieheni vaimo -sarja nosti puheenaiheeksi kaksoiselämän. Sitä tapahtuu myös ihan oikeassa elämässä. Onko sinulla asiasta kokemusta? Vastaa kyselyyn, teemme aiheesta juttua.

Mieheni vaimo -sarjassa Katrille (vas. Pirjo Lonka) ja Evelinille (Sara Soulié) selviää, että heillä on ollut sama mies yli 10 vuoden ajan.

24.1. 14:14

Yksitoista vuotta kaksoiselämää kenenkään tietämättä. Tämä on lähtökohta Ylen draamasarjassa Mieheni vaimo.

Sarjassa perheyritystä johtavalla Ahdilla (Kristo Salminen) on kaksi perhettä. Helsingissä asuvat aviopuoliso (Pirjo Lonka) ja teini-ikäinen lapsi. Toinen perhe, avopuoliso (Sara Soulié) ja ekaluokkalainen lapsi asuvat Tallinnassa. Ahti on salannut kaksoiselämänsä kaikilta, ja asia paljastuu vasta, kun tämä joutuu sairaalaan sydänkohtauksen takia. Arvion sarjasta voit lukea täältä:

Lue lisää: 3 tv-sarjauutuutta, jotka kannattaa katsoa juuri nyt – 1 uutuuksista on niin hämmentävä, ettei katsomista voi lopettaa

Sarjan käsikirjoittaja Juuli Niemi kertoi aikaisemmin Ilta-Sanomille hioneensa tarinaa todella pitkään, jotta se olisi uskottava. Sarja onkin saanut katsojilta kiitosta ja herättänyt myös keskustelua siitä, voiko vastaavaa käydä myös oikeassa elämässä.

– Vaikka tarina tuntuu täysin uskomattomalta, fiktio ei usein kestä monia tosielämän tapahtumia. Tällaista voi käydä myös todellisessa elämässä, Juuli Niemi sanoi IS:n haastattelussa.

Oletko sinä saanut tietää, että kumppanisi eli kaksoiselämää? Tai oletko kenties itse elänyt kaksoiselämää? Millaista se oli? Millaisia tunnemyrskyjä asian paljastuminen aiheutti? Kerro kokemuksistasi ja vastaa kyselyymme. Teemme aiheesta juttua.

Pääset kyselyyn tästä.

Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutuissa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

Lue lisää: Miksi pettävä nainen tuomitaan niin jyrkästi? Filosofi vastaa 4 kysymykseen uskottomuudesta ja analysoi, miksi moralisoimme niin mielellämme muita

Lue lisää: Ulla, 35, sai häiden jälkeen tietää, että mies oli koko ajan pyörittänyt toista perhettä – sitten hän ajoi mies kyydissään tämän ex-vaimon pihaan

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?