Lasse Norres sai puhelun naiselta, joka kertoi olevansa Lassen tytär – nyt Lasse kertoo, mitä tapahtui puhelun jälkeen

Lasse Norreksen esikoistytär syntyi 1990-luvun alussa Keniassa. Suhde katkesi, mutta sitten tytär otti yhteyttä.

Lasse Norreksella on Vantaalla sijaitsevan omakotitalonsa autotallissa oma ”man cave”.

16.12.2021 7:00

1980-luku ja 90-luvun alku oli musiikkivaikuttaja Lasse Norrekselle kiihkeää aikaa. Dingon managerina hän koki yhtyeen megalomaanisen suosion, ja kaikki illat kuluivat bileissä.

– Keltainen neste nousi päähäni, vaikka olin taustavoimissa. Se oli sellaista vauhtia, että rahaa, autoja ja seuralaisia riitti ja kämpät vaihtuivat. Puhelinvastaaja oli aina täynnä kutsuja milloin mihinkin, ja tuli bailattua liikaa. Vaikka en vieläkään lasiin sylje tai jeesustele elämäntavoillani, niin se kaikki oli liikaa.

1990-luvun alussa Lasselle syntyi tytär lyhyestä suhteesta nairobilaisen naisen kanssa. Lasse ei ollut koskaan mukana tyttären elämässä, kunnes tilanne muuttui:

– Olin autotallillani, ikiomassa man cavessani, ottamassa olutta kavereitteni kanssa, kun sain puhelinsoiton Hampurista. Puhelimessa oli nuori nainen. Hän sanoi olettavansa, että minä olin hänen isänsä, Lasse kertoo.

– En saanut hetkeen sanaa suustani. Otin savut tupakastani ja kulauksen olutta. Sitten sanoin wau! Tiesin heti, että soittaja oli Keniassa syntynyt tyttäreni Christa. Hän oli muuttanut teini-ikäisenä äitinsä kanssa Saksaan.

Seuraavana kesänä Christa tuli käymään Lassen ja hänen perheensä luona Vantaan Nikinmäessä.

– Meillä oli tosi nasta viikko esikoiseni kanssa. Istuimme ulkona ja juttelimme yökaudet, Lasse kertoo.

– Tunnistin hänessä piirteitäni, ja vaimoni Sari totesi, että Christasta huomaa, kuka on hänen isänsä.

Christa on ensivisiittinsä jälkeen käynyt Lassen ja tämän perheen luona monesti, viimeksi viime kesänä. Lassella ja Sarilla on vuonna 2000 ja 2004 syntyneet lapset.

– Christa asuu Hampurissa miehensä Sebastianin kanssa, ja heillä on nelivuotias poika Noah, minun tyttärenpoikani. Noah ihastui Sariin niin, että lähetti hänelle päiväkodissa kirjoittamansa kirjeen, joka on jääkaappimme ovessa. Siinä Noah kirjoittaa Sarille Ich liebe dich.

– Elämä yllättää. Minut yllättivät kestävä rakkaus ja perhe-elämä Sarin kanssa ja isyys.

Mitä Lasse kertoo oppineensa rakkaudesta ja parisuhteesta? Entä menestyksestä ja superjulkkiksista? Lassen velipuoli halvaantui uimahyppyonnettomuudessa, ja elämä suistui raiteilta. Miten se vaikutti Lasseen? Lue koko Elämäni oivallukset -haastattelu tuoreesta Me Naisista 50/2021. Digilehden voit lukea tästä.

Lue lisää: Markku Impiö joutui juomisensa vuoksi sairaalaan kolme kertaa – kertoo miten viimein jätti alkoholin kokonaan

Lue lisää: Kun Mikko Leppilampi ei saavuttanut unelmiaan, hän alkoi juoda liikaa – sitten tapahtui ratkaiseva käänne Lilia-tyttären takia

Lue lisää: Eppu Salminen järjesti vaimolleen Kaisalle jymy-yllätyksen lomamatkalla – tempauksella oli valtava yleisö: ”Kaisa itki ja nauroi”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?