Tubetähti Miisan kotirauhaa häirittiin ja sen jälkeen hän veti tiukat rajat – on tietty asia, jota Miisa ei tee Tomas-puolison kanssa koskaan videoilla

Somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkila ja hänen avopuolisonsa Tomas Grekov ovat tarkkoja siitä, missä menee jaettavan ja yksityisen elämän raja.

Tubettajana uransa aloittanut Miisa ja myös somevaikuttajana työskentelevä Tomas ovat olleet yhdessä seitsemän vuotta.

29.11.2021 17:52

Somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkila ylsi viime vuonna loppusuoralle Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tänä vuonna hän saapui seuraamaan finaalia avopuolisonsa Tomas Grekovin kanssa.

– Yhä, kun astun studion puolelle, jännitys iskee päälle, Miisa totesi.

Tubettajana uransa aloittanut Miisa ja myös somevaikuttajana työskentelevä Tomas ovat olleet yhdessä seitsemän vuotta. Pari avioituu ensi kesänä. Viime aikoina he ovat kertoneet kanavissaankin häiden järjestämisestä.

– Häämme tulevat maksamaan noin 15 000 euroa. Se tuntuu hurjalta summalta käytettäväksi yhteen päivään. Olemme aika tarkkoja rahankäyttäjiä, emme mitään överituhlaajia, joten siksi rahan palaminen on tuntunut hurjalta, Miisa miettii.

– Kyllä me olemme googletelleet ja huomasimme, että tuo summa aika keskiverto suomalaisten häiden budjetti, Tuomas jatkaa.

Seuraajilta pari on myös saanut palautetta, että häihin uppoaa rahaa.

– Moni on laittanut, että tuon verran heilläkin meni häihin rahaa. Juhlista on tulossa rennot, meidän näköiset. Juhlissamme ei ole juurikaan vanhoja perinteitä, Miisa sanoo.

”Emme ole koskaan pussanneet videolla”

Hääpäivänä someammattilaiset jättävät kuvaamisen muille. Seuraajien kanssa he jakavat tunnelmia ennen ja jälkeen hääjuhlan. Kaksikko on joutunut koko suhteensa ajan tasapainoilemaan yksityisen ja jaettavan elämän välillä.

– Esimerkiksi meidän parisuhteessa kaikki läheisyys tapahtuu kameroiden ulkopuolella. Emme ole koskaan pussanneet videolla, Tomas paljastaa.

Miisalle yksityisyys on tärkeää siitäkin syystä, että hänen kotirauhaansa häirittiin, kun hän asui vielä Tampereella.

– Sen jälkeen olen ollut tarkka, että en kuvaa mitään materiaalia kotini lähistöllä, että asuinpaikkaani ei voi mitenkään jäljittää.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?