Millaiset olivat ikimuistoisimmat Tinder-treffisi? Vastaa kyselyyn ja kerro, mikä teki sinuun lähtemättömän vaikutuksen - Ihmiset & suhteet - Ilta-Sanomat

Millaiset olivat ikimuistoisimmat Tinder-treffisi? Vastaa kyselyyn ja kerro, mikä teki sinuun lähtemättömän vaikutuksen

Mitkä treffit jäivät mieleesi – hyvässä tai pahassa? Vastaa Me Naisten kyselyyn ja paljasta, mitä parhaimmilla, hirveimmillä tai oudoimmilla treffeilläsi tapahtui.

19.10.2021 14:00

Treffien järjestäminen on oma taitolajinsa, josta jokaisella on jonkinlainen mielipide. Yksi suosii aina kahvilatreffejä, toinen lähtee mielellään leffaan. Kolmas pitää molempia edellä mainittuja vaihtoehtoja tylsinä ja kaipaa jotain erikoisempaa. Moni suomalainen lähtee mielellään treffeille esimerkiksi luonnon helmaan. Ja oli treffipaikka toisaalta mikä tahansa, tärkeintä on tietenkin deittikumppani ja se, toimivatko kemiat.

Hyvät treffit saattavat jäädä mieleen kutkuttelemaan pitkäksi aikaa, jopa silloin, vaikka varsinaisesta suhteesta ei tulisikaan mitään. Vaikutuksen voi tehdä huomaavainen treffikumppani tai se, jos treffeillä sattuu tapahtumaan jotain erityisen hauskaa.

Mutta jäävät ne huonotkin treffit mieleen. Lähes jokaisella Tinder-treffejä harrastavalla lienee muistissa ainakin yksi deittikokemus, joka ihmetyttää tai puistattaa vieläkin.

Millaiset ovat olleet sinun elämäsi ikimuistoisimmat Tinder- tai nettitreffit, hyvät tai huonot? Kerro meille, mitä kyseisillä treffeillä tapahtui – teemme aiheesta juttua.

Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutuissa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä.

Lue lisää: Matilda, 21, kyllästyi Tinderiin muutamassa päivässä ja vaihtoi sovellusta – selvitimme, miten toimii Jodel-treffailu

Lue lisää: Yli 300 tykkäystä yhdessä yössä! Anni kertoo, miksi Facebookin uusi deittipalvelu voittaa Tinderin 6–0

Lue lisää: Voiko narsistin tunnistaa jo ensitreffeillä? Psykoterapeutti listaa 5 merkkiä, joita kannattaa tarkkailla

Artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?