Petra lensi ensitreffeille Bangladeshiin, Tiina palkkasi miehen perään yksityisetsivän – 6 tarinaa rakkaudesta, joita ei uskoisi todeksi

Kokosimme yhteen Me Naisten uskomattomimmat rakkaustarinat, jotka kuulostavat aivan sadulta.

Rakkaus voi roihahtaa vaikka sänkykaupoilla tai kreetalaisella uimarannalla.

2.7.2021 19:00

Rakastua voi missä ja milloin tahansa – jopa Tori-kaupoilla tai kreetalaisella uimarannalla.

Kokosimme yhteen Me Naisten mieleenpainuvimmat rakkaustarinat, jotka todistavat, että rakkaus todella voi yllättää ja viedä jalat alta kerta heitolla.

Kumppani löytyi nettikirppikseltä

Tori.fistä voi löytää käytetyn sängyn tai elämänsä rakkauden, mutta parhaimmillaan molemmat. Näin kävi kouvolalaiselle Salla Lahtiselle, joka osti sängyn ja rakastui lopulta myös sitä kaupanneeseen Toniin.

Sallan ja Tonin rakkaustarina alkoi auton etupenkiltä, kun Toni auttoi Sallaa kuljettamaan Tonilta ostetun sängyn kotiinsa. Tuolloin Salla oli kuitenkin vielä parisuhteessa, joten kaksikon välinen yhteydenpito jäi kaverilliseksi.

Muutama kuukausi sänkykauppojen jälkeen Salla kuitenkin erosi. Silloin hän päätti laittaa Tonille kaveripyynnön Facebookissa, sillä mies oli tasaisin väliajoin pyytänyt Sallaa viettämään aikaa kanssansa.

Hiljalleen suhde syveni rakkaudeksi ja avuliaasta sänkykauppiaasta tuli Sallan kihlattu.

Lue pariskunnan koko tarina täältä.

Rakastuminen kreetalaisella uimarannalla

Kun suomussalmelainen Päivi Bigovic oli 24-vuotias, hänen elämänsä mies käveli häntä vastaan kreetalaisella uimarannalla. Oli vuosi 1998, ja Päivi työskenteli Kreetalla matkaoppaana.

– Oppaat saivat tuolloin aurinkotuolit ilmaiseksi ja niinpä kävelin vuokraajien luokse. Kiinnitin heti huomion mieheen, jota en ollut aikaisemmin nähnyt, Päivi kertoo.

Päivi ja mies juttelivat tuntitolkulla, mutta heidän tiensä erosivat, kun Päivi poistui opasryhmineen rannalta. Vaikka yhteistietoja ei vaihdettu, jäi mystinen mies pyörimään Päivin mieleen.

Pari kuukautta myöhemmin Päivin asunnon lankapuhelin kuitenkin soi. Puhelimen toisessa päässä oli tuttu mies, joka oli selvittänyt Päivin numeron.

Tästä alkoi Päivin ja Radovan uskomaton rakkaustarina, joka on kestänyt jo yli 20 vuotta.

Lue pariskunnan koko tarina täältä.

Päivin ja Radovanin katseet kohtasivat Kreetalla uimarannalla.

Rakkaus roihahti roolipelissä

Vuonna 2005 Tiina van der Walt tapasi ensimmäisen kerran Etelä-Amerikkalaisen aviomiehensä Richardin World of Warcraft -nettiroolipelissä. Aluksi kyse oli vain ystävyydestä, sillä sekä Tiina että Richard olivat vielä tahoillaan parisuhteessa.

Muutama vuosi myöhemmin rakkaus kuitenkin roihahti, kun Richard tuli vierailulle Suomeen.

– Meidän kahden peli oli selvä jo Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kun katseemme kohtasivat, se oli siinä. Kolme päivää myöhemmin hän kosi ja pujotti itse suunnittelemansa sormuksen sormeeni, Tiina kertoo.

Kolmen viikon jälkeen Richard palasi Etelä-Afrikkaan, eikä pariskunta nähnyt toisiaan puoleentoista vuoteen. Rakkaus kuitenkin kesti välimatkan.

Kun pitkän odotuksen jälkeen Tiina oli vihdoin lentämässä kihlattunsa luokse, päätti tämä vielä tarkistaa miehensä taustat yksityisetsivän avulla.

– Halusin varmistaa, ettei häneltä löydy piilotettuja vaimoja, rikosrekisteriä tai muita yllätyksiä. Tiesin tapauksia, joissa puolisolta oli löytynyt toinen perhe kotimaastaan, ja halusin olla varovainen. Maksoin palvelusta luottokortilla noin 200 euroa. Ajattelin, että se on hyvä sijoitus, oli tulos mikä hyvänsä.

Richard osoittautui rehdiksi mieheksi, joten Tiina lähti matkaan hääpuku sekä syntymä- ja esteettömyystodistus mukanaan – toisilla treffeillään pariskunta meni nimittäin naimisiin.

Lue pariskunnan koko tarina täältä.

Ensitreffeillä naimisiin Bangladeshissa

Kun iisalmelainen Petra Ranta oli 18-vuotias, hän lensi ensitreffeille Bangladeshiin. Saman reissun aikana hän meni naimisiin nykyisen aviomiehensä Anm Rezzakuzzamanin kanssa.

Vaikka treffit olivat pariskunnan ensimmäiset, olivat he tunteneet jo kolme vuotta. Pariskunta tutustui toisiinsa netissä, kun Petra oli 15-vuotias.

– Alussa huomiomme keskittyi vain toistemme luonteeseen, puheeseen ja siihen keitä me aidosti olemme. Koska emme tavanneet silloin fyysisesti, emme tehneet ennakko-oletuksia ulkonäön perusteella, Petra kertoo.

Parin ikäero kuitenkin mietitytti molempia. Kun Petra 16-vuotiaana tunnusti Rezalle rakastavansa tätä, oli mies 26-vuotias.

– Häntä mietitytti ikäeromme. Noin kuukausi myöhemmin Reza kuitenkin yllätti minut videopuhelun aikana ja sanoi täydellisellä suomen kielellä ”minä rakastan sinua”.

Nyt pariskunta asuu yhdessä Iisalmessa kahden lapsensa kanssa. Lue heidän koko tarina täältä.

Kipinät sinkoilivat huskykennelissä

Kun Jere Huuskonen tapasi Stellan huskykennelissä, hän luuli naista turistiksi. Ranskalainen Stella osoittautui kuitenkin Jeren uudeksi työkaveriksi – ja myöhemmin myös aviovaimoksi.

Jeren ja Stellan välillä kipinöi alusta asti.

– Ensikohtaamisestamme lähtien aavistin, että nyt on jotain vähän erikoisempaa tekeillä. Minussa on ollut aina vähän suorittajaa, mutta Stellan seurassa tunsin olevani erittäin rento ja pystyin rauhoittumaan. Sain olla oma itseni, eikä minulla ollut tarvetta esittää mitään.

Kolmen kuukauden jälkeen Stella odotti jo pariskunnan ensimmäistä lasta. Vaikka uutinen tuli nopeasti ja yllättäen, päätti pari pystyä siihen yhdessä.

– En ole mies, joka hylkää lapsensa tai karkaa paniikissa pois, vaan päätin katsoa tilannetta silmiin niin kuin miehen pitääkin.

Ennen ensimmäisen lapsen syntymää Jere ja Stella menivät naimisiin Rovaniemen kaupungintalolla. Nyt kaksikko asuu Etelä-Ranskassa kolmen lapsensa kanssa.

Lue pariskunnan koko tarina täältä.

Jere ja Stella rakastuivat Ivalossa huskykennelissä.

Rakkaus löytyi Facebook-ryhmästä

Kun Pia Sillanpää liittyi Facebookin Korona-ajan sinkut -ryhmään, hän ajatteli saavansa ryhmästä vertaistukea. Yllätyksekseen hän törmäsikin Kimmoon, tulevaan aviomieheensä.

Pia kertoo bonganneensa Kimmon Facebook-ryhmän syötteestä. Komea ulkonäkö herätti Pian kiinnostuksen.

– Paikkakunta ja ikä natsasivat, ja lähetin viestin Kimmolle. Viikon ajan kävin katsomassa meiliboksistani joka päivä, onko hän saanut viestini. Mutta hän ei ollut huomannut sitä.

Viikkoa myöhemmin Pia kommentoi Kimmon kuvan alle laittaneensa miehelle yksityisviestin. Muutaman viikon päästä koittivat pariskunnan ensitreffit puistossa.

– Treffimme päättyivät suukkoon, ja pian eroamisen jälkeen sain viestin, että ’anteeksi, taisin varastaa suukon’, Pia kertoo.

Nyt pariskunta on muuttanut yhteen ja suunnittelee häitä. Lue heidän koko tarina täältä.

Lue lisää: Helsinkiläinen Toni ja moskovalainen Katalina rakastuivat nettipelissä ja aloittivat seurustelun menemällä naimisiin – ”Vähän kuin Ensitreffit alttarilla”

Lue lisää: Rovaniemeläinen Marjo löysi rakkauden Keniasta – kertoo nyt, millaista siellä on elää miehen rahoilla

Lue lisää: Oululainen Tiina tapasi Samin jouludiscossa 15-vuotiaana – kertoo nyt, mitkä asiat ovat saaneet pysymään yhdessä yli 30 vuotta

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?