Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen salamarakastuivat ja muuttavat nyt yhteen – samalla on pitänyt miettiä, onko lapsiluku sittenkään täynnä

Umpirakastuneet Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen suunnittelevat yhteistä kotia ja elämää. Ensin pitää malttaa selvittää, halutaanko siltä samoja asioita, kuten lapsia.

”Ensimmäinen ajatukseni Hannusta oli, että siinä on hyvä ihminen. Koen, että Hannu on tarkoitettu tähän kohtaan minun elämässäni”, Martina sanoo tuoreesta rakkaudestaan.

30.6.2021 7:00

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 38, ja ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 37, tapasivat yhteisen ystävän juhlissa helmikuun lopulla. Pari päätyi samaan joukkueeseen pelaamaan Aliasta ja on ollut siitä lähtien yhdessä lähes koko ajan.

– Olemme olleet alusta lähtien kuin paita ja peppu, Martina sanoo.

– Siitä se lähti, kun me kaksi voitontahtoista ja kunnianhimoista tsemppasimme toisiamme, Hannu virnistää.

Hannu asuu lähellä Martinaa, tarkalleen tuhannen askeleen päässä, mutta aika omassa kodissa on jäänyt vähiin. Heinäkuussa pari aikoo muuttaa yhteen. Uusperheeseen kuuluvat myös Martinan kaksi tytärtä sekä koira.

– Martinalla on ihan erilainen elämä kuin itselläni ilman koiraa ja lapsia, sitä sirkusta. Olen silti viihtynyt tässä. Joskus aikoinani päätin, etten hyppäisi mihinkään valmiiseen perheeseen. Yllättävän helposti tämä on kuitenkin mennyt, Hannu sanoo.

Vaikka Martinan ja Hannun suhde on tuore, myös lapsihaaveista on puhuttu.

– Siitä on ollut pakko puhua. Nämä ovat elämän perusasioita, joita pitää miettiä, jos ryhdyt tämän ikäisenä rakentamaan jotain yhteistä, sanoo Martina.

Mietin omaa kehoani ja vapautta. Jaksanko, pystynkö, haluanko?

Ennen Hannun tapaamista Martina oli ajatellut, että lapset on hänen osaltaan tehty. Synnytys, raskaus ja vauva-aika muuttaisivat arjen täysin.

– Täytän 39 vuotta. Mietin omaa kehoani ja vapautta. Jaksanko, pystynkö, haluanko?

Hannun tulo vierelle on saanut Martinan miettimään asiaa uudelleen. Hänestä tuntuu hassulta, että lapsirakkaalla miehellä ei olisi lapsia. Tuntuisi myös itsekkäältä sanoa, ettei hän tee lasta, koska omia jo on.

– Jos sinä haluat lapsia, minusta sinun on reilua tietää, jos minä en haluaisi tai pystyisi niitä saamaan. Silloin haluaisimme elämältä eri asioita, Martina sanoo Hannulle.

Toivon meille pitkää, hyvää yhteistä elämää.

Hannu suhtautuu asiaan rauhallisesti.

– Kun täällä on jo lapsia, olen ajatellut, että tulen ensin niiden kanssa toimeen. En ole ehtinyt asiaa vielä ajatella, vaan yritän ensin rauhassa sisäistää tämän, Hannu vastaa ja pohtii hetken.

– Olemme tässä asiassa eri tilanteessa. Minä olen saanut elämääni paljon kaikkea uutta, jota joudun enemmän miettimään. Sinä voit helpommin jo miettiä seuraavaa askelta.

Yksi asia on kuitenkin selvää. Hannu toivoo, että suhde etenee hyvin ja rauhassa, tuo elämä sitten lapsia tai mitä vain.

– Totta kai toivon, että olemme loppuelämämme yhdessä. Toivon meille pitkää, hyvää yhteistä elämää.

Mihin Hannu ja Martina toisissaan rakastuivat? Milloin uudesta suhteesta pitää kertoa eksille? Mitä Martina kertoo oivaltaneensa terapiassa? Miten vanhojen suhteiden virheet välttää kantamasta seuraavaan? Lue Martinan ja Hannun koko haastattelu Me Naisten uusimmasta numerosta 26/2021. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.

Lue lisää: 17-vuotiaana laulaja Janita seurusteli 17 vuotta vanhemman managerinsa kanssa ja muutti New Yorkiin – kertoo nyt, miksi suhde päättyi

Lue lisää: Kouvolalainen Salla, 29, lähti ostamaan nettikirppikseltä löytynyttä sänkyä ja sai kaupan päälle elämänsä rakkauden – näin eteni huikea rakkaustarina

Lue lisää: Eveliina Mäntykangas kävi ennustajalla toisen keskenmenon jälkeen – kolme vuotta myöhemmin ennustus kävi toteen ällistyttävän tarkasti

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?