Kouvolalainen Salla, 29, lähti ostamaan nettikirppikseltä löytynyttä sänkyä ja sai kaupan päälle elämänsä rakkauden – näin eteni huikea rakkaustarina

Rakkaus voi yllättää, kun sitä vähiten odottaa. Tori.fissä sänkyään myynyt Toni on nykyään Salla Lahtisen kihlattu ja kahden lapsen isä.

Salla Lahtinen tapasi Toni-rakkaansa ostaessaan tältä käytetyn sängyn.

26.6.2021 20:00

Rakkautta on nykyään vaikea löytää deittisovellusten ulkopuolella, moni sinkku tuskailee.

Kouvolalainen Salla Lahtinen, 29, sai kuitenkin omakohtaisesti kokea, kuinka rakkaus voi yllättää missä tahansa – ja kun sitä vähiten odottaa. Salla kertoo Me Naisille lähteneensä ostamaan sänkyä Tori-nettikirppiksen kautta, ja kaupantekijäiseksi hän löysikin elämänsä rakkauden.

Nykyään kihloissa olevalla Sallalla ja Toni-rakkaalla on seurustelua takana jo lähes kolme vuotta. Parilla on myös kaksi yhteistä lasta.

Mutta miten päädyttiin tilanteeseen, jossa myyjä ja ostaja kohtasivat toisensa, aivan kirjaimellisesti?

– Toni oli laittanut tuolloin sänkynsä myyntiin, ja olin itse nukkunut vuoden levitettävällä sohvalla. Selkä oli kipeä, ja ajattelin, että tarvitsen uuden sängyn, Salla kertoo.

Nettikirpputorilta löytyi sopiva sänky, jonka myyjä sijaitsi lähellä ja tarjosi vielä ilmaista kotiinkuljetustakin.

Ensitreffit auton etupenkillä

Salla laittoi vieraalle myyjälle, eli Tonille viestiä. He sopivat, että mies tulee noutamaan Sallan jo seuraavana päivänä kotoaan ja he käyvät hakemassa sängyn yhdessä Tonin luota.

Rakkaus voi todella löytyä, kun sitä vähiten odottaa.

Salla kertoo olevansa luonteeltaan hyvin ujo. Auton etupenkillä istuskellessa juttu alkoi luistaa hämmästyttävän hyvin vieraan miehen seurassa.

– Olin itse aluksi ihan hiljaa. Hän kuitenkin alkoi vähän kysellä, että miten mulla menee ja minkälainen mun elämä on.

Ja silloin Salla alkoi kertoa enemmän. Myös Toni alkoi avautua – ikään kuin kaksikko olisi tuntenut toisensa jo pitkään.

– Oli heti helppo puhua, mikä ei todellakaan ole normaalia mulle.

Parivaljakko kantoi sängyn Sallan asuntoon. Salla pisti myös merkille, että kauppoja tehdessä Toni vaikutti jokseenkin hermostuneelta.

– Hän jatkuvasti varmisteli, että sänky oli sopiva ja että kelpaahan se.

Puhelimeen kilahti odottamaton viesti

Kauppojen jälkeen kaksikko hyvästeli normaalisti, mutta vielä samana iltana Toni lähestyi Sallaa yllättävällä viestillä.

– Hän sanoi, että olipa kiva pitkästä aikaa jutella jonkun kanssa kunnolla ja olisi kiva tehdä jotain joskus yhdessä, vaikka kaverina.

Yhteydenpito jatkui, sillä sänkykauppojen yhteydessä Toni lainasi Sallalle kangaspesuria.

– Ehkä se oli jonkinlainen tekosyy hänen puoleltaan, että päästään vielä näkemään.

Salla seurusteli vielä edellisen kumppaninsa kanssa, kun kaksikko kohtasi ensikerran.

Salamarakastumisesta ei kuitenkaan ollut kyse. Salla seurusteli tuolloin vielä ex-kumppaninsa kanssa, ja ajanvietto toisen miehen kanssa ei tuntunut luontevalta.

– Välillä Toni kyseli, että lähdetkö syömään tai tekemään jotain. Olin suhteessa, joten vastailin hänen viesteihinsä tosi huonosti.

Kaveruus syveni rakkaudeksi

Muutama kuukausi sänkykauppojen jälkeen Sallan entinen parisuhde tuli päätökseensä. Elettiin kevättä 2018. Samoihin aikoihin hän huomasi, kuinka Facebook tarjosi tuttua sänkykauppiasta hänelle kaveriksi.

– Lisäsin hänet kaveriksi ja aloimme taas jutella. Ajattelin kuitenkin silloin, että haluan vaan keskittyä itseeni ja lapsiin eron jälkeen. Ei nähty vielä tuolloin, vaan vaihdeltiin lähinnä kuulumisia.

Suhde Toniin oli pitkään kaverillinen, mutta kesällä yhteydenpito alkoi tiivistyä ja tapaamiset vaivihkaa lisääntyä. Ensisuudelma vaihdettiin elokuvateatterissa, ja päätös seurustelusta tehtiin samana syksynä.

– Tajusin, että tämähän on tosi kiva tyyppi ja hänen kanssaan on mukava viettää aikaa enemmänkin.

Sallan ja Tonin yhteydenpito lisääntyi, kun Salla erosi entisestä suhteestaan.

Nykyään Torin sänkykauppiaana tutuksi tullut Toni on Sallan kihlattu. Pariskunnalla on myös kaksi pientä lasta, joiden kanssa Salla viettää kotiäitiarkea.

Poikkeuksellinen rakkaustarina on ollut hämmästelyn aihe myös pariskunnan lähi- ja ystäväpiirissä.

– Läheiset ovat olleet ihan innoissaan, että wau, nykyaikana voi tavata jotenkin muutenkin kuin Tinderissä.

Juttu on julkaistu aiemmin Me Naisten sivuilla maaliskuussa 2021.

Lue lisää: Ystävän pitää antaa tehdä huonoja valintoja, sanoo psykologi – jos kuitenkin haluat mennä väliin, valitse tapa ja sanat tarkkaan

Lue lisää: Jäävätkö yhden yön jutut koronan myötä historiaan? Milleniaalien mukaan kyllä, sillä seksiä harrastetaan nyt virtuaalisesti

Lue lisää: 7 naista kertoo, millainen suhde anoppiin voi parhaimmillaan olla: ”Tällaisen lottovoiton saa vain kerran elämässä”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?