Onko korona vaikuttanut ystävyyssuhteisiisi? Vastaa kyselyyn ja kerro meille, mikä suhdettanne nakertaa - Ihmiset & suhteet - Ilta-Sanomat

Onko korona vaikuttanut ystävyyssuhteisiisi? Vastaa kyselyyn ja kerro meille, mikä suhdettanne nakertaa

Ovatko ystävyyssuhteesi hiipuneet koronan aikana? Tai onko teille tullut ystäväsi kanssa erimielisyyksiä rajoituksiin ja suosituksiin liittyen? Vastaa kyselyymme.

Perhanan pandemia!­

31.3. 14:30

Ei ystävien kanssa notkumista keikoilla, kuppiloissa, baareissa tai edes kotibileissä. Ei hikoilua ryhmäliikuntatunnilla tai joukkueurheilukentillä. Eikä varsinkaan tanssia eikä laulua. Tällaista on monen viimeinen vuosi ollut. Eikä ystävien tapaaminen ainakaan vielä hetkeen ole helpottumassa, jos liikkumisrajoitukset tulevat voimaan.

Onko korona vaikuttanut sinun ystävyyssuhteisiisi? Oletteko etääntyneet, kun ette ole nähneet entiseen tapaan? Tai onko teillä ystäväsi kanssa erimielisyyksiä maskinkäytöstä tai muusta koronaan liittyvästä? Jos on, vastaa kyselyymme, teemme aiheesta juttua. Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutuissa, ja voit vastata nimettömänä. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?