Krista Siegfrids erosi pitkästä suhteestaan ja salamarakastui kotibileissä – nyt hän on pienen vauvan äiti ja asuu Hollannissa: ”Jotkut ihmettelivät varmasti, että OMG Krista, noin nopeasti!”

Krista Siegfridsin elämä on muuttunut kahdessa vuodessa täysin: ero, uusi mies, muutto Amsterdamiin ja vauva.

Krista, Rutger ja Lizzy asuvat Amsterdamin trendikkäässä itäisessä kaupunginosassa.

10.3.2021 8:00

Krista Siegfridsin, 35, elämä on muuttunut kahdessa vuodessa perusteellisesti: ensin avioero nuoruudensuhteesta, sitten nopeasti perään uusi puoliso, muutto Amsterdamiin ja vauva.

– Jotkut ihmettelivät varmasti, että OMG Krista, noin nopeasti uusi mies, vauva ja muutto uuteen maahan! Perheeni ja he, jotka minut tuntevat, olivat kuitenkin vakuuttuneita, että en tekisi tällaista, jos tyyppi ei olisi täysin oikea minulle.

Kun tapahtuma-alalla työskentelevä avopuoliso Rutger, 38, on töissä, Kristalla on ollut aikaa työntää Lizzyä, 3 kk, lastenrattaissa kohti Amsterdamin keskustaa ja ihailla kaupungin läpi juoksevia kanavia.

Kaksi vuotta sitten Krista asetteli vielä tavaroitaan sinkkuasunnossaan. Hän oli juuri eronnut aviopuolisostaan, radiojuontaja Janne Grönroosista, jonka kanssa oli ollut yhdessä yli kymmenen vuotta. Laulaja sinkoili keikoille ympäri maata ja hyppäsi nopealla varoitusajalla erilaisiin projekteihin.

– Luulin pitkään, että olen rauhaton sielu, koko ajan piti juosta ja tapahtua. Olen energinen ihminen, ja ajattelin, että rauhattomuus liittyy siihen.

Rutger muistaa yhä ensivaikutelman, jonka hän sai tavatessaan Kristan keväällä 2019 yhteisten ystävien kautta. Ensikohtaaminen tapahtui kotibileissä Amsterdamissa.

– Krista oli kaunis, hauska, itsevarma, määrätietoinen ja kiinnostava. Hänessä olivat kaikki ne ominaisuudet, joista pidän naisessa. Meillä oli hauskaa yhdessä, ja välillämme klikkasi niin kovasti, että halusin oppia tuntemaan hänet paremmin.

Uudenvuodenjuhlissa, kun vuosi 2020 vaihtui, pari teki päätöksen.

– Let’s make a baby! Tehdään vauva! Koska se tuntui niin oikealta. Tiesin melkein heti, kun tapasin Rutgerin, että hänen kanssaan haluan perustaa perheen – ja hänellä oli sama fiilis.

Krista on tietoinen, että asiat ovat muuttuneet kahdessa vuodessa nopeasti, mutta ensimmäistä kertaa elämässään hän tuntee syvää rauhaa.

– En ole koskaan etsinyt rakkautta. Tänne tullessani ei tullut mieleenikään, että löytäisin miehen. Melkein yhtä paljon rakastuin myös Amsterdamiin, Krista virnistää.

Mitä Krista kertoo avioerostaan? Millaisessa tilanteessa raskaus selvisi Kristalle ja Rutgerille? Miten he aikovat sumplia kummankin urat kahdessa eri maassa? Lue koko haastattelu tuoreesta Me Naisista 10/2021. Digilehden voit lukea tästä.

Korjattu otsikossa ollut kirjoitusvirhe 11.3. klo 10.40.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?