Danny ei sopeutunut linnanherran elämään miljonäärivaimon siivellä: ”Henkilökunta huomautteli, että minun pitäisi kulkea asianmukaisissa vaatteissa ja metsästää”

Danny kokeili elämää linnanherrana Ruotsissa, mutta lopulta avioliitto Liisa Lipsasen kanssa päättyi eroon.

Dannyn elämän varrelle on mahtunut musiikin lisäksi ruotsalaisen linnan isännöintiä.

Danny ja Liisa Lipsanen ehtivät olla naimisissa 34 vuotta, ennen kuin heille tuli avioero. Dannyn mukaan yksi suuri syy eroon oli raha, jota Liisa sai onnistuneesta yrityskaupasta runsaasti.

– Olimme kumpikin tehneet tahoillamme paljon työtä, Liisa perheyrityksensä vaateketju Seppälän parissa ja minä D-tuotannon puikoissa. Kun Liisa 80-luvun lopulla myi Seppälän, hän sai yhtäkkiä valtavasti rahaa, ja sitä piti alkaa käyttää, Danny kertoo.

– Suhteeseemme vaikutti loppuvaiheessa se, että toisella oli rahaa toistasataa miljoonaa. Minulla ei ollut, Danny kertoo.

Liisa hankki Ruotsista vanhan linnan tiluksineen ja siirtyi emännöimään historiallisiin maisemiin.

– Se oli hieno linna. Olin siellä linnanherrana kymmenisen vuotta, mutta siihen rooliin sopeutuminen oli haastavaa. Henkilökunta huomautteli minulle, että minun pitäisi käyttäytyä enemmän kuin linnanherra, kulkea asianmukaisissa vaatteissa ja metsästää, Danny nauraa.

Rooli tuntui vieraalta. Hiljalleen liike-elämän pyöritykseen kyllästynyt Liisa alkoi kaivata pysyvämpää elämää Ruotsissa taiteen ja kulttuurin parissa. Oli pakko alkaa miettiä, kuinka kaksi eri unelmaa saisi yhdistettyä.

– Minulla ei olisi ollut siellä muuta vaihtoehtoa kuin elää hänen siivellään, eikä se tullut kysymykseen, Danny toteaa.

Pariskunnan kolme lasta olivat jo aikuisia, joten päätös oli lopulta luonnollinen. 34 vuoden avioliitto päättyi 2000-luvun alkupuolella.

Eri teille lähtemisestä huolimatta kaksikon välit ovat yhä lämpimät.

– Kuinka moni vielä vuosia eron jälkeen saa entiseltä vaimoltaan postissa tämän kuvan? Minä sain kuukausi sitten, ja laitoin sen työhuoneeni seinälle, lastemme lapsuuskuvien ja vanhan perhepotrettimme viereen, Danny kertoo.

Dannyn isä jätti perheen, kun Danny oli lapsi. Mitä Danny kertoo ikävästään ja suhteestaan isään? Mitä Danny ajattelee ikäerosta ja rakkaudesta ja mitä kertoo elämänsä naisista. Lue koko Elämäni oivallukset -haastattelu Me Naisten tuoreesta numerosta 7/2021. Digilehden voit lukea tästä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?