”Kävimme retkiluistelemassa ja harrastimme seksiä puuta vasten” – 10 syytä, joiden takia suomalainen haluaa luontoon treffeille

Suomi on täynnä unelmien deittipaikkoja – joihin talvi tuo jännittävän lisähaasteen.

Mihin suomalainen järjestäisi unelmien treffit, jos saisi valita? Tietenkin luonnon äärelle.

31.1.2021 18:00

Suomalaiset ovat ulkoilukansaa, se on taas todettu. Pyysimme lukijoita kuvailemaan unelmatreffejään ja parhaita treffejä, joilla ovat olleet. Usean mielestä treffikumppani ja hyvin toimivat kemiat ovat treffeillä tärkeimpiä asioita. Moni myös vastasi odotetusti, että hyvä ruoka ja juoma kivassa ravintolassa maistuisivat, ehkäpä jonkin muun aktiviteetin lisäksi.

Lisäksi saimme lukuisia vastauksia, joissa kuvailtiin ihania deittejä luonnon helmassa tai toivottiin, että joku joskus veisi treffeille metsän siimekseen.

– Kesää ja luontoa rakastavana, joko mökkeily, retkelle lähtö tai muu rauhallinen paikka olisi ihana treffipaikaksi. – – Kaupungille lähdettäessä ihmiset yleensä laittautuvat ja silloin nähdään ne ”viimeistellyt” puolet toisesta, parikymppinen nainen kirjoittaa.

 Kävimme pitkällä luontokävelyyllä ja nautimme laavulla kahvista ja toisistamme.

– Kävimme pitkällä luontokävelyyllä ja nautimme laavulla kahvista ja toisistamme kuitenkin ilman seksiä, kuusikymppinen mies kuvailee elämänsä parhaita treffejä.

– Parhaat treffit ovat olleet luonnossa liikkuessa, eli metsässä rauhassa keskustellen, keski-ikäinen nainen muistelee.

Luontotreffit voittavat sisätiloissa istuskelun monestakin syystä.

1. Suomi on täynnä hyviä luontotreffipaikkoja

Joka pitäjästä löytyy metsää. Myös suurimmat kaupungit ovat Suomessa pullollaan viehättäviä luontokohteita. Nopeat piknik-treffit järjestyvät kaupunkiluonnossakin, ja Suomen 40 kansallispuistoa tarjoavat mahtavia maisemia pidemmille unelmatreffeille. Meren tai järven rannassa kelpaa käveleskellä, oli sitten maalla tai kaupungissa.

2. Metsässä saa olla rauhassa

Yleensä treffeillä halutaan olla rauhassa ja kahdestaan, joten avara luonto on ihanteellinen treffipaikka.

Ahkerimmat Tinder-treffailijat joutuvat pelkäämään, että illan treffeillä lähikuppilassa viereiseen pöytään istahtaa edellisviikon deitti. Harvemminkin deittailevalle voi käydä niin, että sukulaistäti tarkkoine silmineen sattuu kylän ainoaan kahvilaan juuri, kun olet ensitreffeillä.

Metsän siimeksessä tämä ongelma on epätodennäköisempi. Siellä on enemmän tilaa ja vähemmän kiusallisia kanssaihmisiä kuin kaupungissa.

3. Eräily yhdistää

Aktiivinen reippailu luonnon helmassa sitoo yhteen, ja yhteisestä kokemuksesta muodostuu hauska muisto. Metsässä mahdollisesti sattuvat kommellukset ovat vain plussaa, sillä niistä selviäminen yhdistää.

 Vaelluksen lomassa ehti puhua vaikka mitä.

4. Kävellessä juttu luistaa

Luonnossa käveleminen tarjoaa keskustelunaiheita ja hiljaa oleminenkin on metsässä luontevampaa kuin vilkkaan kahvilan pöydässä. Lyhytkin kävely edesauttaa tutkitusti hyvää mieltä, itsevarmuutta ja tarkkaavaisuutta, kaikki hyviä juttuja treffien kannalta. Käveleminen myös rentouttaa, joten se sopii mainiosti ensitreffien ohjelmaan.

Luontoretkellä keskustelulle on aikaa.

– Yhdet ihanat treffit olivat, kun lähdettiin vaeltamaan ja molemmat hommasivat tai tekivät jotain evästä. Vaelluksen lomassa ehti puhua vaikka mitä, ja nuotiolla oli kiva istuskella lämmittelemässä ja syömässä eväitä välillä, parikymppinen nainen muistelee kyselyvastauksessaan.

5. Ruoka maistuu paremmalta ulkona

Viisikko-kirjoista tuttu totuus pitää pintansa. Luonnon helmassa nautittu ateria maistuu erityisen herkulliselta varsinkin, jos ruokahalua on ensin kasvatettu kevyellä liikunnalla.

Deittailukyselyssä elämän parhaita treffejä olivat muun muassa seuraavat:

”Mönkijän kyydissä makkaranpaistoon ja ulkoilulenkki metsässä.”

”Rentoa kävelyä rannalla ja keskustelua, eväät korissa mukana.”

”Muutaman tunnin retki luontopolulla eväät mukana.”

6. Häiriötekijät eivät häiritse

Deittailukyselyn mukaan treffit voi helposti pilata näpelöimällä kännykkää liikaa tai nauttimalla turhan paljon alkoholia. Toki metsässäkin voi tuijotella kännykkää ja rinkkaan voi pakata kaljakorin, mutta humalatilan ja luurin tuijottamisen todennäköisyys lienee luontotreffeillä pienempi kuin ravintoladeiteillä.

 Harrastimme seksiä puuta vasten kesken lenkin.

7. Seksi sujuu luonnossakin

Monen mielestä kiihkeä seksi on tärkeä osa täydellisiä treffejä. Julkisella paikalla pelehtiminen ei ole kaikkia varten, mutta jos pieni kiinni jäämisen riski ja käpy selän alla eivät haittaa, metsätreffit eivät suinkaan ole este kuumalle seksille.

– Kävimme ensin retkiluistelemassa, sen jälkeen menimme vielä metsään juoksemaan. Harrastimme seksiä puuta vasten kesken lenkin, nelikymppinen nainen kuvailee vauhdikkaita luontotreffejä.

8. Luonnossa on juuri sopivasti romantiikkaa

Romanttiset treffit merkitsevät eri asioita eri ihmisille. Voi olla vaikea järjestää treffeistä romanttiset, mutta välttyä kliseiseltä ällöromantiikalta. Luontoretki on ratkaisu tähänkin ongelmaan. Esimerkiksi tällaisia sopivan romanttisia treffejä deittailukyselyyn vastanneet olivat kokeneet:

”Minut vietiin katsomaan tähtiä eräänä syysyönä. Rakastan katsella tähtiä ja niitä näkee harvoin kaupungissa, joten olin vaivannäöstä todella otettu. Oli hyvin romanttinen ilta.”

”Luonnossa liikkuminen ja jutustelu. Kupponen lämmintä ja tunne, että molemmat haluavat tavata uudestaan. Ei mitään yltiöromantiikaa, mutta suloisen viatonta tutustumista ja niitä ällöperhosia vatsassa.”

9. Metsä on ihmisen luontainen ympäristö

Moni toivoo treffeiltä luontevaa tunnelmaa ja treffikumppanilta aitoutta. Luonnossa käveleskellessä on helppo olla oma itsensä.

– Arvostan aitoja ja persoonallisia ihmisiä, jotka uskaltavat myös näyttää sen julkisen ulkokuoren alta löytyvän persoonan, luontotreffeistä haaveileva parikymppinen kirjoittaa.

10. Koiran voi ottaa mukaan

Koira on ihmisen paras ystävä, eikä vähiten parisuhdetta muodostaessa. Karvakaveri voi rikkoa jään, tuoda puhuttavaa ja herättää hellyyden tunteita. On siis iso etu, että luontotreffeille koiran voi ottaa mukaan.

– Olen aina ollut luonnossa viihtyvä ihminen, ja eräs mies ehdottikin treffeiksi metsässä samoamista. Sanoi vain, että tulee hakemaan, ota koira mukaan ja mennään metsään. Se oli kivaa, parikymppinen vastaaja muistelee.

Koiranomistajalle on tietysti hyvä merkki, jos treffikumppani pitää koirista niin paljon, että kutsuu lemmikin mukaan deiteille.

Juttu on julkaistu aiemmin Me Naisten sivuilla elokuussa 2017.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?