Eva Wahlström kuuli lääkäriltä, että raskaus olisi liian iso riski – nyt hän odottaa toista vauvaansa: ”Selvitin asiaa ja sain lääkityksen” - Ihmiset & suhteet - Ilta-Sanomat

Eva Wahlström kuuli lääkäriltä, että raskaus olisi liian iso riski – nyt hän odottaa toista vauvaansa: ”Selvitin asiaa ja sain lääkityksen”

Kun Eva Wahlströmillä todettiin keuhkoveritulppa, lääkäri varoitti raskaaksi tulemisen riskeistä. Sitten hän päätti selvittää asiaa tarkemmin, sai lääkityksen ja odottaa nyt lasta.

17.11.2020 13:00

Eva Wahlström lopetti menestyksekkään nyrkkeilyuransa viime keväänä. Syksyllä hän julkaisi Instagram-tilillä ilouutisen: Eva ja nyrkkeilijäpuoliso Niklas Räsänen saavat vauvan. Lapsi on parin ensimmäinen yhteinen. Perheeseen kuuluu kaksi kouluikäistä poikaa molempien edellisistä suhteista.

Raskaaksi tuleminen ei ollut Evalle itsestäänselvyys.

– Olen aina halunnut lisää lapsia, mutta kun minulla todettiin keuhkoveritulppa, lääkäri sanoi, että raskaaksi tuleminen olisi liian riskialtista. Jätin asian silloin taakseni.

Eva sai keuhkoveritulpan vuonna 2012.

– Nyt selvitin asiaa ja sain lääkityksen. En ole ainoa, jolla on ollut näitä ongelmia. Olen turvallisin mielin, kun aikaa on kulunut kuitenkin kauan, oireita ei ole ollut ja syön lääkkeitä koko ajan.

Kiitollisuus keholle

Ammattilaisnyrkkeilijänä Evan keho on joutunut kovalle rasitukselle ja altistunut vammoille. Nyrkkeilyura kesti 25 vuotta.

– Kun sain tietää raskaudesta, päällimmäinen tunne oli kiitollisuus. Kiitollisuus siitä, mitä keho on käynyt läpi, ja että sen jälkeen pystyy tulemaan vielä raskaaksi. Olen kuitenkin jo neljäkymmentä.

Raskausaikana Eva on pyrkinyt huoltamaan kehoaan.

– Otin tänäänkin pienen jumpan, ja muutenkin huollan kehoa nyt hyvin. Koen, että olen sille kiitollisuudenvelassa ja haluan helliä sitä nyt, Eva kertoi Me Naisille Penkinlämmittäjät-ohjelman kuvauksissa MTV:n studiolla.

Eva on toiminut syksyn aikana ohjelman panelistina. Keväällä ohjelman toisen kauden kuvauksissa hän ei ole mukana, vaan on äitiyslomalla.

Kuvauspäiviä lukuun ottamatta Eva on ollut viime ajat päätoiminen opiskelija Aalto-yliopiston sisustusarkkitehtuurin ja huonekalusuunnittelun koulutusohjelmassa.

– Voisin periaatteessa valmistua maisteriksi puolentoista vuoden kuluttua, mutta en tiedä vielä, olenko äitiyslomalla koko vuoden.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?