Millaisen ihmisen kanssa et ainakaan voisi ryhtyä parisuhteeseen? Vastaa ja saat tietää, ovatko muut kanssasi samaa mieltä - Ihmiset & suhteet - Ilta-Sanomat

Millaisen ihmisen kanssa et ainakaan voisi ryhtyä parisuhteeseen? Vastaa ja saat tietää, ovatko muut kanssasi samaa mieltä

Nyt saat tietää, ovatko muut suomalaiset kanssasi samoilla linjoilla deittiasioista.

Entä jos hän on huono suutelija?­

18.9. 21:00

Sopivan kumppanin löytäminen voi olla todellista rakettitiedettä. Kahden ihmisen yhteen sovittamisessa riittää haasteita, kun pöydällä ovat molempien persoonat, elämäntavat, arvot, kiinnostuksen kohteet ja aiempien parisuhteiden jättämät jäljet.

Aiempien kokemusten kautta jokaiselle parisuhdetta etsivälle kuitenkin yleensä kiteytyy nippu asioita, joita tulevalta kumppaniltaan ei missään nimessä toivoisi. Yksi ei halua seurustella tupakoijan kanssa, toinen ei siedä mustasukkaisuutta ja kolmas ei vain syty, jos toinen on itseä lyhyempi.

Parisuhteen deal breakerit ovat asioita, joiden ansiosta ajatuskin parisuhteesta toisen kanssa tuntuu täysin mahdottomalta. Vaikka tyyppi muuten kiinnostaisi, saattaa yksikin asia riittää vahvistamaan sen, että yhteistä tulevaisuutta hänen kanssaan ei voi syntyä. Joskus tällaiset ylitsepääsemättömät asiat tulevat esiin jo ennen ensitreffejä, joskus vasta seurusteluvaiheessa.

Mitkä asiat ovat sinulle parisuhteessa sellaisia, joiden vuoksi voisit hylätä muuten potentiaalisen kumppanin? Kerro mielipiteesi alla olevassa testissä – samalla saat tietää, onko suurin osa suomalaisista kanssasi samoilla linjoilla vai eri mieltä.

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset