Sinkkunaiset tykittävät! 27 asiaa, jotka parisuhteessa elävien pitäisi vihdoin tajuta

”Ei sille hanipöölle tarvitse julistaa rakkauttaan joka viides minuutti ja lähettää sydän-emojeita.”

Hulvattomassa How to Be Single -komediassa Alice (vasemmalla, Dakota Johnson) muuttaa suurkaupunkiin viettämään sekopäistä sinkkuelämää. Bestis Robin (Rebel Wilson) opastaa hänet sinkkuuden saloihin.

18.8.2020 11:16

Sinkku, parisuhteessa, jotain siltä väliltä, mitä väliä? Jokainen meistä on paljon muutakin kuin pelkkä suhdestatuksensa.

Vaikka parisuhdetilanteella ei välttämättä ole erityistä merkitystä ihmisen persoonallisuuteen tai pikkarivalintoihin, ihmissuhteisiin se voi vaikuttaa paljonkin. Tietyt asiat voi olla helpompi jakaa tyyppien kanssa, jotka ovat samassa tilanteessa suhderintamalla.

Kysyimme taannoin Me Naisten sinkkulukijoilta, mitä asioita he toivoisivat parisuhteessa elävien kavereidensa tajuavan paremmin.

Kokosimme vastaukset listaksi:

1. ”Älä ajattele, että kaikki vastaantulevat miehet ovat minulle potentiaalisia kumppaneita. Eivät ne ole. Eikä tarvitsekaan olla.”

2. ”Minulla ei ole mitään tarvetta tai pakkoa ’laskea rimaa’ tai ’joustaa kriteereistä’, jotta saisin jonkun, kenet tahansa, parisuhteeseen kanssani.”

3. ”Elämäni ei ole mitään vailla. Elämä voi olla todella onnellista ilman parisuhdetta.”

4. ”Loputon suhteen tuputtaminen ei kannata. Etsin itse kumppanini.”

5. Kaikki voisivat unohtaa seuraavat kysymykset: Miten voit olla yhä sinkku? Miksi et seurustele? Eikö sinua kukaan halua? Harva sinkku kysyy varatulta, että minkä ihmeen takia sinä seurustelet.”

 Minulla voi olla monia suhteita, myös seksisuhteita.

6. ”Minulla voi olla monia suhteita, myös seksisuhteita. Se ei tee minusta moraalitonta eikä mitään muutakaan.”

7. Kun lähdemme juhlimaan, seuraavana päivänä parisuhteessa elävät kysyvät: ’No?’. Sinkkuystävät eivät esitä kysymystä koskaan. Kun lähdemme juhlimaan, lähdemme pitämään hauskaa – emme etsimään elämänkumppania.”

8. ”Vaikka olen sinkku, en vokottele toisten puolisoita. Jostain syystä jotkut ajattelevat niin.”

9. ”Sinkkuna voi olla todella yksinäistä, jos ei ole ystävää, jolle soittaa ja jakaa asioita. Monet juhlapyhät ja kesälomat tuntuvat lähinnä huonolta vitsiltä.

10. ”Kun sanot, että ’kyllä sinäkin varmasti löydät puolison’, se ei lohduta sitten yhtään.”

 Sinkkuus ei ole aina kivaa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että minua pitäisi sääliä.

11. Sinkkuus ei ole aina kivaa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että minua pitäisi sääliä. Suurimman osan ajasta olen asian kanssa aivan sinut. Olisitte tekin!”

12. ”Minä nautin sinkkuudesta. On vapaus tehdä, mitä itse haluaa eikä joudu miettimään toista osapuolta tehdessään suunnitelmia. Saa sisustaa kodin oman maun mukaan, ei joudu siivoamaan toisen sotkuja, saa valloittaa sängyn itselleen ja voi katsoa telkkarista aina sitä, mitä haluaa.”

13.Älä raahaa kumppaniasi aina mukaan, jos olen kutsunut sinut kylään.”

14. ”Kun vietämme aikaa yhdessä, jätä puhelin laukkuun ja keskity meihin. Ei sille hanipöölle tarvitse julistaa rakkauttaan joka viides minuutti ja lähettää sydän-emojeita.”

15. ”Vaikka olen sinkku eikä minulla ole ’velvoitteita kotona’, se ei tarkoita, että minun aikani olisi mitenkään vähäpätöisempää. Kyllä minunkin pitää suunnitella menoni ja tekemiseni töiden, salin, perheen ja kodin välillä.”

16. ”En välttämättä aina jaksa osallistua tapahtumiin, joissa kaikki muut vieraat tuovat kumppanit mukanaan. Sitä ei pidä ottaa henkilökohtaisesti tai niin, että ajattelen tilanteiden olevan kiusallisia. En vain aina halua.”

17. ”Parisuhteessa olevat eivät aina kerro minulle suhdeongelmistaan, koska ehkä ajattelevat, etten ymmärrä. Kyllä minäkin voin niitä ymmärtää!”

18. ”Minulla on vain yhden ihmisen tulot käytettävissä. Elämässä ihan perusasioihin, kuten vuokran maksuun, menee minulta huomattavat määrät rahaa.”

19. ”Olen aina pitänyt ahkerasti yhteyttä ystäviini. Muistan hääpäivät, syntymäpäivät ja nimipäivät. Joskus toivoisin, että myös minulle soitetaan, halutaan yllättää ja pyydetään johonkin.”

20. ”En jaksa kuunnella pelkkää valitusta ystäviltä heidän kumppaneistaan. Itse olisin onnellinen, jos joku kävisi kaupassa puolestani. Ystäväni saattavat valittaa, jos kumppani on ostanut väärää mehua.”

 Kaikkia minun asioitani ei tarvitse laverrella kumppanille

21. ”Kaikkia minun asioitani ei tarvitse laverrella kumppanille. Vaikka jaattekin kaiken, en rehellisesti sanottuna halua, että kumppanisi tietää siitä oudosta näppylästä intiimialueellani tai satunnaisen Tinder-deittini tosi kiusallisista äänistä seksin aikana.”

22. ”Vaikka parisuhde-elämä on sinusta tosi ihanaa, se ei ole kaikkien muiden kuppi teetä.”

23. ”Vaikka kumppanisi on sinusta maailman hauskin ihminen, hän ei välttämättä ole sitä kaikkien muiden mielestä.”

24. ”Kun näen sinua, en halua kuulla kumppanisi kuulumisia. Haluan kuulla sinusta. Älä siis jauha vain siitä, mitä toinen on tehnyt tai jättänyt tekemättä.”

25. ”Osalle parisuhteessa elävillekin voisi tehdä hyvää olla sinkkuna. Väitän, että sinkkuna oleminen on huomattavasti hauskempaa kuin paskassa parisuhteessa värjöttely.”

26. ”Vaikka välillä käyttäytyisitkin mielestäni tökerösti, se ei tarkoita, että olet huono ystävä. Sinun ei tarvitse yrittää muuttaa itseäsi minun takiani. Usein riittää, että edes yrität ymmärtää.”

27.Kaipaan sinua usein. Olet ihana.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?