Rakastatko meikkaamista ja hiusten laittamista – tai inhoatko niitä? Vastaa Me Naisten laittautumiskyselyyn - Hyvä fiilis - Ilta-Sanomat

Rakastatko meikkaamista ja hiusten laittamista – tai inhoatko niitä? Vastaa Me Naisten laittautumiskyselyyn

Kääntääkö näyttävä lookkisi katseita? Vai jätätkö meikkaamisen kokonaan väliin? Kerro meille laittautumistottumuksistasi.

11.1. 16:00

Yksi viettää aamulla peilin edessä pari tuntia, toinen nolla minuuttia – ja moni jotain siltä väliltä.

Oli laittautumista sitten paljon tai vähän, se saattaa herättää ihmettelyä: näyttävästi laittautunut tai ulkonäöstään tarkka nainen voidaan tuomiota pinnalliseksi, ilman meikkiä liikkuva kanssasisarensa taas homssuiseksi. Ja entä, jos intohimoinen laittautuja ei olekaan nainen? Sitä vasta ihmetelläänkin.

Moni hengaa niin kotona kuin kaupungillakin ilman meikkiä tai tukanlaittoa, mutta samaan aikaan julkinen meikittömyys on rohkea teko, jossa on aineksia jopa tosi-tv-ohjelmaksi asti.

Tuntuuko sinusta, ettei koskaan saisi laittautua niin näyttävästi kuin itse haluaa? Tai että pitäisi laittautua, vaikkei oikeasti haluaisi?

Teemme aiheesta juttua. Vastaa laittautumiskyselyyn tästä linkistä.

Vastauksia voidaan käyttää Me Naisten jutuissa. Olemme sitoutuneet suojaamaan vastaajien yksityisyyttä.

Lue lisää: Miksi meikkaat? Kysymykseen löytyy monta vastausta, mutta yhdeltä joukolta syitä kysytään vain harvoin

Lue lisää: ”Pelkkä ripsiväri ei riittänyt” – 8 naista kertoo, miten työnantaja on puuttunut heidän ulkonäköönsä

Lue lisää: Miltä näyttää tavallisen naisen arkimeikkipussi? Jessica, Selina, Annie ja Hanne paljastavat luottotuotteensa

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?