Päivän horoskooppi perjantaina 26.5.

Höllennä vähän, skorpioni – muuten luvassa on kahnauksia. Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

KAKSONEN

Tunnet olevasi vahvasti elossa. Joku yrittää ehkä kyseenalaistaa tekemistesi järkevyyden, mutta tänään et anna minkään etkä kenenkään astua tiellesi.

RAPU

Luvassa on yllätyksiä, jotka panevat suunnitelmasi uuteen uskoon. Katso, mitä tuleman pitää ja yritä sopeutua muuttuviin tilanteisiin parhaasi mukaan.

LEIJONA

Kun huomaat jonkin epäkohdan, käyt sen kimppuun ihailtavan ponnekkaasti. Muista, että voit olla sekä suorapuheinen että ystävällinen. Älä töksäyttele.

NEITSYT

Läheiset ihmissuhteesi kaipaavat enemmän aikaa ja huomiota. Nosta ne tärkeysjärjestyksesi kärkeen. Kun suhteesi voivat hyvin, kukoistat itsekin.

VAAKA

Päivä alkaa osaltasi onnekkaana ja jakaa lahjojaan runsain mitoin pitkälle iltaan. Ei ole vaaraa, että jäisit seinäruusuksi – loisteesi kyllä huomataan.

SKORPIONI

Olet melko ehdoton, mikä johtaa kahnauksiin ja väittelyihin. Oletko varma, että haluat viettää päiväsi näin? Säästä ruutisi tärkeämpiin taisteluihin.

JOUSIMIES

Olet pitkästynyt ja purat sen ympäristöösi. Ota ohjat omiin käsiisi muiden syyttelyn sijaan. Hyödynnä luovuuttasi ja keksi jotain innostavaa tekemistä.

KAURIS

Saat osaksesi ihailevia katseita ja ylistäviä sanoja etkä tiedä, miten suhtautua niihin. Nauti huomiosta – ei kaiken tarvitse aina olla niin vakavaa.

VESIMIES

Joku lähestyy sinua romanttisin aikein, mikä imartelee ja hivelee itsetuntoasi. Olet kaikin tavoin hyvässä iskussa ja viihdyt mainiosti parrasvaloissa.

KALAT

Olet juhlatuulella etkä ota mitään vakavasti. Tämä ärsyttää niitä, joiden mieli askaroi ongelmien parissa. Sinulta vaaditaan nyt tilannetajua.

OINAS

Askaroit elämää suurempien kysymysten parissa, joten ei ihme, jos huimaa. Tyynnytä itsesi keskittymällä konkreettisiin askareisiin. Tee ne paneutuen.

HÄRKÄ

Olet väsynyt huolehtimaan asioista ja mielesi tekee irrotella kunnolla. Tee se. Ystäväsikin ilahtuvat saadessaan taas nähdä kepeän ja hauskan puolesi.

Lue lisää: Me Naisten viikkohoroskooppi – katso, mitä tähdet lupaavat sinulle 24.–30.5.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?